Aannemer Spijkenisse? DMM is dé vakkundige partij!

Al langere tijd speel je met de gedachte om jouw huis in Spijkenisse te laten verbouwen of renoveren door een aannemer. Een flinke investering, maar de stap richting jouw unieke droomhuis. Daarom zoek je een betrouwbare en vakkundige aannemer.

Wij van DMM Montage en Elektrotechniek helpen je graag met het realiseren van deze droom. Als aangesloten aannemer in Spijkenisse bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daarmee weet je zeker dat je vakmanschap in huis haalt!

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

  • Het (ver)plaatsen van keuken
  • Installeren van badkamer
  • Leggen van houten of laminaat vloer
  • Zetten van aanbouw
  • Aansluiten van laadpaal
  • Installeren van zonnepanelen
  • Vervangen of plaatsen van kozijnen
  • Plaatsen van wanden
  • Overige verbouwingen & renovaties

Waarom kiezen voor een aannemer?

Als je een verbouwing of renovatie van jouw woning in Spijkenisse wilt laten uitvoeren, is het verstandig om een aannemer in te schakelen. Deze aannemer helpt jou bij het realiseren van jouw droomhuis.

Wij als DMM Montage & Elektrotechniek nemen jouw opdracht uit handen. Dat varieert van het installeren van een laadpaal voor jouw voertuig tot een compleet nieuwbouwproject. Geen klus is te groot of te klein.

Het voordeel van ons als aannemer is dat wij jouw project volledig kunnen realiseren. Omdat wij diverse vakmensen in dienst hebben, lukt het ons om alle werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit zorgt voor een professionele en snelle aanpak.

Ook voor de verbouwing of renovatie van jouw bedrijfspand ben je bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovatie van bedrijfspanden.

Verbouwing door DMM aannemer Spijkenisse
Werknemers Dmm Aannemer Spijkenisse

Hoe realiseren wij jouw droomhuis?

Wij gaan, op basis van jouw wensen, aan de slag met jouw droomhuis. Dat kan een kleine verbouwing zijn, maar ook een volledige renovatie of nieuwbouwproject. Geen klus is te groot of te klein voor ons als aannemer in Spijkenisse.

De wensen voor jouw droomhuis leg je vast in een bouwtekening of constructieberekening. Deze gebruiken wij om het project op te starten, te coördineren en af te ronden. Daarom is het belangrijk dat wij deze tekening eerst goed doorspreken.

Als de opdracht helder is, gaan wij aan de slag. Dat begint met het maken van een planning, maar ook het inkopen van materialen nemen wij voor je uit handen. Daarna gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw en bieden wij zelfs de mogelijkheid tot onderhoud aan.

Wij vinden het als aannemer belangrijk dat jouw project in Spijkenisse naar wens verloopt, dus heldere communicatie is een must. Daarom geven wij altijd eerlijk advies en weet je zeker dat jouw huis een echt droomhuis wordt.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Door onze brede ervaring aan projecten kunnen wij jou als aannemer helpen met vrijwel alle werkzaamheden in en rondom jouw huis in Spijkenisse. Zo zijn wij gecertificeerd als elektricien om periodieke inspecties en onderhoud uit te voeren, maar komen wij ook voor het plaatsen van een overkapping in de tuin.

Wij van DMM Montage en Elektrotechniek staan bekend om onze bouwkundige vakkennis. Dat varieert van kleine werkzaamheden zoals het aansluiten van een kookplaat tot het realiseren van een compleet nieuwbouwproject. Van appartementen tot aan eengezinswoningen en van 2-onder-1-kap-woningen tot aan vrijstaande villa’s: wij bouwen, verbouwen of renoveren het allemaal.

Ook het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen, het renoveren of bouwen van een bedrijfspand behoort tot onze expertise.

DMM afmonteren aannemer Spijkenisse

Wat wij als aannemer o.a. kunnen betekenen:

Zetten van keuken

Plaatsen van badkamer

Leggen van houten vloer

Aansluiten van laadpaal

Wanden zetten

Aanbouw plaatsen

Hoe werken wij als aannemer?

Om er zeker van te zijn dat jouw huis in Spijkenisse ook echt jouw droomhuis wordt, brengen we eerst jouw wensen in kaart. Wij geven als aannemer een eerlijk advies en brengen daarna pas een offerte uit. Pas dan gaan we aan de slag.

Bij een kleiner project zoals het aansluiten van een laadpaal voor jouw voertuig is dit vaak een snelle stap, maar bij een grootschalige verbouwing of renovatie nemen wij hier echt de tijd voor. Want alleen als wij jouw wensen goed in kaart brengen, kunnen wij jouw project realiseren zoals jij het wilt hebben.

Als jouw wensen helder zijn, brengen wij een offerte uit. Bij een akkoord op de offerte spreken wij een startdatum af en communiceren we duidelijk de duur van het project. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent.

Vloerverwarming Plaatsen door DMM aannemer Spijkenisse
Bouwtekening van aannemer Spijkenisse

Moet ik een omgevingsvergunning aanvragen?

Het is niet in alle gevallen noodzakelijk om een omgevingsvergunning aan te vragen. Dit werd voorheen een bouwvergunning genoemd.

Bij een kleinschalige verbouwing of het verplaatsen van een badkamer is het aanvragen van zo’n vergunning vaak niet nodig. Wil je een draagmuur verbouwen, een complete aanbouw of dakkapel laten zetten, dan is het vaak wel nodig.

Twijfel je of je een bouwtekening of constructieberekening nodig hebt? Dan kun je ons als aannemer altijd even bellen of mailen. Vraag voor de zekerheid ook bij de gemeente Spijkenisse na of dit nodig is. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Welke kwaliteit leveren wij als DMM?

Door de wildgroei aan aannemers en bouwbedrijven in Spijkenisse is het soms lastig om de kwaliteit te achterhalen. Daarom zijn wij als DMM Montage en Elektrotechniek o.a. aangesloten bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI. Deze staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Onze jarenlange ervaring en diversiteit aan project zorgt er voor dat wij een hoogwaardige kwaliteit van werk afleveren. In alle disciplines. Dat varieert van kleine projecten zoals het aansluiten van een kookplaats tot het plaatsen van een (tijdelijke) sanitaire voorziening.

Team aannemer Spijkenisse
Twee werknemers van DMM aannemer Spijkenisse

Waarom kiezen voor DMM als aannemer in Spijkenisse?

Met DMM Montage en Elektrotechniek haal je een aannemer in huis die jouw woning in Spijkenisse van A tot Z kan bouwen, verbouwen of renoveren. Wij hebben vakkundig personeel en jarenlange ervaring. Zo maken wij van jouw huis een echt droomhuis.

Wij nemen jouw project volledig uit handen. Dat begint met het bespreken van jouw wensen, daarna stellen wij een offerte op en dan gaan we aan de slag. Wij verzorgen het inkopen van materialen, maar ook het uitvoeren van het project.

Door te kiezen voor DMM Montage en Elektrotechniek als aannemer weet je zeker dat jouw huis in Spijkenisse ook echt een droomhuis wordt!

Heb je een andere klus voor ons in gedachte? Neem ook dan contact op!

Is jouw klus niet omschreven op deze pagina of onze website? Grote kans dat wij als aannemer in Spijkenisse jou nog steeds van dienst kunnen zijn!

Door onze diversiteit aan project is het onmogelijk om ze allemaal te beschrijven op onze website. Daarom lijkt het soms of wij er geen ervaring mee hebben, maar de kans is groot dat wij je hier wel mee kunnen helpen.

Twijfel daarom niet en bel ons of stuur een e-mail. Leg je wensen bij ons neer en wij komen bij je terug met een eerlijk advies en passende offerte.

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Zoek je een aannemer in Spijkenisse die kan helpen met een verbouwing of renovatie?