Elektricien Rotterdam: voor grote en kleine klussen

Ben je op zoek naar een elektricien in Rotterdam? Wij zijn er om je wasmachine aan te sluiten. Maar ook om grote installaties te installeren in en rondom je bedrijfspand. Zo kunnen we je met onze kennis, tools en ervaring helpen met het aansluiten van zonnepanelen tot een compleet datanetwerk en ontruimingsinstallatie. Hoe groot of hoe klein je project ook is. Onze professionals denken graag met je mee, maken een overzichtelijke planning en klaren je klus van begin tot eind. Gegarandeerd.

Wist je dat we ook een aannemer zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties helpen onze timmermannen, monteurs en elektriciens je graag in Rotterdam.

elektricien rotterdam afmonteren van stopcontact
elektricien rotterdam van wandcontactdoos

Wij zijn DMM-montage: Elektricien Rotterdam

DMM is al jaren actief als elektricien in Rotterdam. Als onderneming hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt en hebben we mooie stappen gemaakt. Nu werken we veel samen met vaste klanten en partners in Rotterdam en omgeving. Ons team van meer dan 10 professionals sterk zorgen ervoor dat we verschillende elektra klussen voor je kunnen klaten. Als elektricien in Rotterdam helpen we je graag met het aansluiten van zonnepanelen, maar ook met het leggen van internetkabels door heel je pand. Voor grote en kleine klussen kunnen onze vakmensen je helpen. Van begin tot eind.

Welke werkzaamheden kunnen we voor je uitvoeren?

Als elektricien Rotterdam regelen we je project van begin tot eind. Van idee tot uitwerking. Zo kunnen we je adviseren, maar ook een installatie aanleggen of aansluiten. Heb je een elektra klus voor je bedrijfspand of woning? Dan helpen we je graag!

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren: 

 • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
 • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
 • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
 • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
 • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
 • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
 • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).
elektricien rotterdam voor service en onderhoud
elektricien rotterdam afmonteren van elektra

DMM-montage: elektricien Rotterdam

Van het aansluiten van een groepenkast tot het aanleggen van een compleet datanetwerk. Onze professionals hebben de kennis, tools en ervaring om de klus te klaren.

Ook kunnen onze professionals je helpen met een kleine aanbouw tot een grote verbouwing of renovatie. Onze timmermannen en elektriciens komen naar je toe en zorgen ervoor dat je project van begin tot eind wordt geregeld.

Elektricien in Rotterdam en omgeving

Als elektricien hebben we ons pand in Papendrecht, maar we werken door heel het land. Dus ook bij jou in Rotterdam. Wij zijn er voor alle denkbare elektra klussen in en rondom je bedrijfspand of woning.

elektricien rotterdam aan het werk

Elektricien voor bedrijven

Voor het aansluiten van huishoudelijke apparaten tot het installeren van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische voertuigen. Maar kunnen je ook helpen met het installeren van netwerkbekabeling, ontruimingsinstallatie en elektra voor je vastgoedproject(en).

Elektricien voor particulieren

Voor het aansluiten van een droger tot het aanleggen van vloerverwarming. Onze professionals helpen je graag. Zij kunnen je ook helpen met het realiseren van je thuiswerkplek. Van het aanleggen van netwerkbekabeling tot het aanleggen van elektra voor wandcontactdozen. Onze elektriciens in Rotterdam zorgen ervoor dat je klus wordt geklaard.

Wist je dat we je ook kunnen helpen met het aanleggen en aansluiten van elektra voor je nieuwbouwwoning in Rotterdam en omgeving?

Wist je dat we je ook kunnen helpen met installaties voor je nieuwbouwwoning in Dordrecht en omgeving? Wij helpen je graag!

elektricien rotterdam DMM

Je project van a tot z geklaard door DMM elektricien Rotterdam

Het aanleggen of aansluiten van grote installaties kan veel geld, tijd en energie kosten. Heb jij de eventuele vergunningen? Vanaf dat moment hoef jij je geen zorgen meer te maken. Onze elektriciens regelen al je elektra werk van begin tot eind. Voor een kleine of een grote klus.

Service en onderhoud

Wist je dat we je als elektricien ook kunnen helpen met service en onderhoud? Wij kunnen je helpen bij het periodiek keuren van installaties en apparaten tot het oplossen van een kortsluiting. Onze elektriciens en monteurs staan graag voor je klaar.
Andere service en onderhoud werkzaamheden die we vaak uitvoeren zijn:

 • NEN-keuringen voor particulieren en midden- en kleinbedrijven;
 • apk keuring van alle elektra in je woning of bedrijfspand;
 • risicoanalyses;
 • het keuren van gereedschap van kleine bedrijven;
 • het ontwerpen van elektrotechnische installaties met Stabicad.
elektricien rotterdam

Zo gaan wij te werk:

#1 Offerte aanvragen

Ben je overtuigd van onze kennis? Dan kan je via de offerte knop een offerte aanvragen. Probeer je aanvraag zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zodat we zo goed mogelijk een passend voorstel kunnen maken.

Als je voor bepaalde werkzaamheden een vergunning nodig hebt, vergeet deze dan niet aan te vragen. Wij kunnen je hier niet bij helpen.

#2 Samen in gesprek

Nadat we je offerteaanvraag hebben behandeld, nemen we contact met je op. Vaak hebben we nog wat aanvullende vragen om een goede offerte op te kunnen maken. In enkele gevallen komen we graag bij je langs op locatie. Voor kleinere klussen is dit niet altijd nodig, maar voor grote klussen zoals het aanleggen van een datanetwerk of het aanleggen van netwerkbekabeling in een bedrijfspand, komen we vaak eerst even langs.

 

Na het bekijken van het pand, passen we de offerte aan (als dit nodig blijkt) en weet je precies voor welk bedrag we je klus kunnen klaren. Daarna wachten we op je akkoord, zodat we voor je aan de slag kunnen.

#3 Wij mogen voor je aan de slag!

Als we een akkoord hebben bereikt over de offerte, spreken we met elkaar een datum af wanneer we de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij zullen vooraf altijd duidelijk communiceren hoe lang we met een project bezig zullen zijn en wanneer we verwachten het project op te leveren.

De voordelen van DMM

✔︎ Je kan ons inhuren voor het plaatsen van een extra groep tot het aanleggen van een compleet data- en communicatienetwerk;

✔︎ je wordt als particulier of zakelijke klant geholpen met je elektra klus;

✔︎ je hebt persoonlijk contact met onze adviseurs en elektriciens;

✔︎ je kan ons ook inhuren als je aannemer van een renovatie tot het verplaatsen van je badkamer of keuken;

✔︎ je (elektra) klus wordt van begin tot eind geregeld, gegarandeerd.

elektricien rotterdam van wandcontactdoos
elektricien rotterdam DMM-Montage

Offerte aanvragen bij DDM-montage elektricien Rotterdam?

Onze elektriciens in Rotterdam kunnen je project van begin tot eind voor je regelen. En zorgen ervoor dat de klus afkomt. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Mogen onze elektriciens je helpen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!