Installatiebedrijf Rotterdam: van laadpalen tot wasmachines

Installatiebedrijf Rotterdam DMM bezig met het afwerken van elektra werk

Een kapotte lamp vervangen of een losse deurklink vastzetten is niet ingewikkeld, maar voor het installeren van complexere installaties schakel je liever hulp in. Dan zoek je naar een installatiebedrijf.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aansluiten van een inductiekookplaat. Deze heeft een hoog vermogen en sluit je daarom aan op een aparte groep in de meterkast. Ook bij een laadpaal voor een elektrische auto is dit het geval.

Bij zo’n complexere installatie wil je zeker geen fouten maken, want dan kun je de garantie op jouw product verliezen. Of nog erger: je veroorzaakt brandgevaar.

Heb je hulp nodig bij een (elektrotechnische) installatie in Rotterdam? Dan zijn wij van DMM Montage en Elektrotechniek het geschikte installatiebedrijf!

Installatiebedrijf Rotterdam: wat doen wij?

Als installatiebedrijf in Rotterdam helpen wij als DMM Montage en Elektrotechniek bij zowel kleine als grote installaties. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. Door ons team van vakmensen zijn wij geschikt voor kleinere installaties zoals het aansluiten van een cv-ketel, maar ook voor grotere installaties zoals complete bekabeling van een bedrijfspand in een industriegebied. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein.

Wist je dat wij ook een aannemersbedrijf in Rotterdam zijn? Daarom kunnen wij vaak veel meer dan alleen het installatiewerk.

Wij verzorgen o.a. de installatie van

  • Cv-ketels
  • Groepenkasten
  • Elektrische kookplaten
  • Wasmachines
  • Laadpalen voor voertuigen
  • Noodverlichting
  • Ontruimingsinstallaties
  • Data- en communicatienetwerken
  • Netwerkbekabeling
Afmonteren door installatiebedrijf Rotterdam DMM

Meer dan alleen een installatiebedrijf

Bij DMM Montage en Elektrotechniek zijn wij meer dan alleen een installatiebedrijf. We werken met een team van vakmensen en kunnen vaak bij meer helpen dat je in eerste instantie zou denken.

Naast het eenvoudige of complexere installatiewerk zijn wij bijvoorbeeld ook in te schakelen bij onderhoud aan deze installaties. Dus niet alleen bij het plaatsen, maar ook als er periodiek onderhoud gepleegd moeten worden. Dat zorgt dat de installaties in goede conditie blijven en zo gaan ze langer mee.

Daarnaast zijn wij ook in Rotterdam ook bekend als aannemer. Dit varieert van complete verbouwing tot het verhangen van een deur. Geen opdracht is te groot of klein voor ons.

Je kunt ons ook inschakelen als elektricien in Rotterdam.

Installeren zonnepanelen

Aansluiten laadpaal

Installeren wasmachine

Noodverlichting aanleggen

Netwerkbekabeling

Installeren kookplaat

Heb je hulp nodig bij een installatie? Neem dan contact op!

Wij denken graag met je mee. Dus neem snel contact op per telefoon, e-mail of ons contactformulier!

Voor de grote installaties

Wij zijn er voor de grotere installaties. Die vinden we vaak in bedrijfspanden, maar ook bij particulieren thuis.

De aanleg van data- en communicatienetwerken komen wij vaak tegen in bedrijfspanden. Dit kan in zowel een bestaand als een nieuw pand zijn. Daarbij zorgen wij dat dit netwerk niet zichtbaar is en netjes wordt weggewerkt.

Ook voor het aansluiten van netwerkkabels ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken o.a. met CAT5E, CAT6 en CAT7.

En voor de kleine installaties

Als installatiebedrijf zijn wij er ook voor de kleine installaties. Die komen wij regelmatig tegen tijdens een verbouwing of renovatie, maar ook als losse opdracht.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een extra stopcontact. Dat is een kleine ingreep, maar wel één die nauwkeurig moet gebeuren. Past dit extra punt op een bestaande groep? Of moet er een extra groep in de meterkast bijgemaakt worden? Dat zoeken wij voor je uit.

Ook voor de installatie van een wasmachine kun je bij ons terecht. Wij controleren of de bestaande groep geschikt is voor het vermogen van de wasmachine en plaatsen ook direct een afvoer om het water te lozen op het riool.

Wij zijn jouw installatiebedrijf in Rotterdam en omgeving

Onze hoofdvestiging is in Papendrecht, maar onze klanten komen uit heel Nederland. Zo ook uit Rotterdam.

Wij verzorgen als installatiebedrijf regelmatig opdracht in Rotterdam. Veel van onze klanten zijn hier actief, dus wij zijn regelmatig hier te vinden. Dat varieert van bedrijfspanden tot aan woningen van particulieren.

Je installatie klus van A tot Z geregeld door DMM installatiebedrijf Rotterdam

Installatiewerkzaamheden kunnen veel tijd, geld en energie kosten. Daarom is het fijn als alles in één keer geregeld kan worden.

Bij DMM Montage en Elektrotechniek zijn wij zowel goed in installatiewerk als loodgieters- en aannemerswerkzaamheden. Dit maakt ons een geschikte partij om een klus van A tot Z aan te pakken. Daarom kunnen wij vaak meer dan je denkt.

Wij zorgen niet alleen voor de installatie, maar ook de calculatie en inkoop van de materialen en onderdelen. Met een team van meer dan 10 mensen staan we voor je klaar!

Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Vul dan het formulier in!