Installatiebedrijf Rotterdam: van laadpalen tot wasmachines

Installatiebedrijf Rotterdam nodig? Wij kunnen je helpen bij het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten, maar ook voor het aanleggen van data- en communicatienetwerken voor je bedrijfspand. Als installatiebedrijf in Rotterdam hebben we de kennis en ervaring voor het aanleggen en aansluiten van elektra installaties voor je woning of bedrijfspand in Rotterdam.   

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties helpen onze timmermannen, monteurs en elektriciens je graag in Rotterdam.

Wie is DMM: Installatiebedrijf Rotterdam?

DMM is al jaren actief als installatiebedrijf in Rotterdam. In de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en werken wij met veel vaste klanten samen. Met een team van meer dan 10 timmermannen, monteurs en elektriciens staan we voor iedere klus in Rotterdam en omgeving voor je klaar. Van het installeren van een wasmachine tot het aanleggen van netwerkkabels in een industriegebied. Wij kunnen je hierbij helpen. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als installatiebedrijf in Rotterdam zorgen wij ervoor dat alle installaties worden aangesloten of worden aangelegd. Van het adviseren van een groot installatie project tot het aansluiten van een kookplaat. Je klus wordt van begin tot eind geregeld. Onze vakmensen staan altijd voor je klaar.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren bij onze klanten zijn: 

  • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
  • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
  • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
  • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
  • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
  • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
  • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).

DMM: Installatiebedrijf Rotterdam

Wil je een kookplaat laten installeren of een netwerkbekabeling laten aanleggen? Onze vakmensen van ons installatiebedrijf in Rotterdam zorgen ervoor dat jouw klus wordt geklaard. Als installatiebedrijf weten we goed dat bij dit soort klussen kennis en ervaring wordt vereist. Daarom werken wij alleen met vakmensen die ruime ervaring hebben in hun vakgebied. Onze vakmensen brengen elke klus tot een goed einde. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kan je bezighouden met andere dingen.

Wij zijn jouw installatiebedrijf in Rotterdam en omgeving

Als installatiebedrijf hebben wij onze hoofdvestiging in Papendrecht, maar onze klanten zitten door heel Nederland. Wij verzorgen als installatiebedrijf dus ook klussen in Rotterdam omdat veel klanten van ons daar actief zijn. Onze vakmensen komen regelmatig naar Rotterdam toe om een klus in een woning of bedrijfspand uit te voeren.

Installatiebedrijf voor bedrijven

Heb je een grote verbouwing? En wil je ervoor zorgen dat alle installaties goed worden geïnstalleerd? Wij begrijpen dat je dit wilt laten doen door specialisten, zodat je geen tijd en geld verliest omdat je onderneming stil komt te liggen. Wij kunnen je helpen bij het aansluiten van laadpalen, maar ook bij het aanleggen van extra groepen in de meterkast. Wil je bekabelde internetverbinding door heel je pand? Ook hier kunnen we je bij helpen. Weet je nog niet precies wat je wilt? En hoe je het wilt? We adviseren je dan graag in de mogelijkheden!

Als je een langere verbouwing of renovatie hebt, dan kunnen we ook tijdelijke kantoor- en opslagruimtes voor je regelen. Dan weet je zeker dat het werk niet stil komt te liggen.

Installatiebedrijf voor particulieren

Wil je extra groepen laten aanleggen in je meterkast of een kookplaat laten aansluiten? Ook dan staan we als installatiebedrijf in Rotterdam voor je klaar. We zorgen ervoor dat al je installatie klussen veilig en volgens de planning uitgevoerd worden.  Als aannemer kunnen we ook je complete verbouwing of renovatie verzorgen. Bij een nieuwbouwwoning kunnen we ook van elektra voorzien. Van breedplaatvloeren tot wandcontactdozen.

Je installatie klus van A tot Z geregeld door DMM installatiebedrijf Rotterdam

Een installatie klus kan veel tijd, geld en energie kosten. In de drukke wereld waarin we leven is het fijn als alles voor je geregeld wordt. Je zit er daarom niet op te wachten om je kostbare uren te besteden aan werkzaamheden, die een ander veel sneller en beter kan doen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle installaties voor je worden aangelegd en geïnstalleerd. Zo houd jij tijd over om je met andere dingen bezig te houden.

Als aannemer kunnen we alles voor je project regelen. Van elektra tot het renoveren van je woning, maar we kunnen ook tijdelijke woon-, kantoor- en opslagruimte voor je plaatsen. Ons team van meer dan 10 mensen staan voor je klaar!

Offerte aanvragen bij DMM: installatiebedrijf Rotterdam?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Rotterdam wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Mogen wij je als installatiebedrijf in Rotterdam helpen om jouw droom pand of woning van installaties te voorzien? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!