Aannemer Zwijndrecht | Voor renovaties en verbouwingen

Als je plannen hebt om je woning in Zwijndrecht te laten renoveren of verbouwen, sta je voor een belangrijke stap naar je droomhuis. Deze investering verdient de expertise van een betrouwbare en ervaren aannemer.

Bij DMM Montage en Elektrotechniek staan we klaar om jouw droomproject te verwezenlijken. Als erkende aannemer in Zwijndrecht, met lidmaatschap bij Techniek Nederland en SEI, garanderen wij kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Bij ons ben je verzekerd van vakmanschap!

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

  • Het (ver)plaatsen van keuken
  • Installeren van badkamer
  • Leggen van houten of laminaat vloer
  • Zetten van aanbouw
  • Aansluiten van laadpaal
  • Installeren van zonnepanelen
  • Vervangen of plaatsen van kozijnen
  • Plaatsen van wanden
  • Overige verbouwingen & renovaties

Waarom kiezen voor aannemer Zwijndrecht DMM?

Wanneer je een renovatie of verbouwing van je woning in Zwijndrecht overweegt, is het verstandig om een aannemer in te schakelen. Een professionele aannemer helpt je bij het realiseren van jouw droomhuis.

Bij DMM Montage & Elektrotechniek nemen wij jouw project volledig onder onze hoede. Of het nu gaat om het plaatsen van een laadpaal voor je voertuig of een complete nieuwbouw, geen opdracht is te groot of te klein.

Wat ons als aannemer onderscheidt, is onze mogelijkheid om het project van begin tot eind te begeleiden. Dankzij ons team van diverse vakmensen kunnen we alle benodigde werkzaamheden zelf uitvoeren. Dit zorgt voor een snelle en professionele aanpak.

Ook voor bedrijfspand verbouwingen en renovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met nieuwbouw, verbouwingen en renovaties van diverse soorten bedrijfspanden.

Aannemer Zwijndrecht voor renovaties en verbouwingen
Werknemers Aannemer Zwijndrecht DMM

Hoe verwezenlijken wij jouw droomhuis?

Op basis van jouw wensen gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw droomhuis. Of het nu om een kleine verbouwing gaat of een volledige renovatie of nieuwbouwproject, wij als aannemer in Zwijndrecht staan voor je klaar.

De specificaties voor jouw droomhuis worden vastgelegd in bouwtekeningen en constructieberekeningen. Deze dienen als leidraad bij het opstarten, coördineren en afronden van het project. Daarom is een grondige bespreking van deze tekeningen van groot belang.

Zodra de opdracht duidelijk is, gaan wij aan de slag. We stellen een planning op en nemen de inkoop van materialen voor onze rekening. Vervolgens beginnen we met de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden en bieden we zelfs onderhoudsopties aan.

Communicatie staat bij ons als aannemer hoog in het vaandel. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jouw project in Zwijndrecht volgens jouw wensen verloopt. Zo maken we van jouw woning een werkelijk droomhuis.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Dankzij onze brede ervaring kunnen wij als aannemer je assisteren bij vrijwel alle werkzaamheden in en rondom je woning in Zwijndrecht. Als gecertificeerd elektricien kunnen we periodieke inspecties en onderhoud uitvoeren, maar we kunnen ook een overkapping in je tuin plaatsen.

DMM Montage en Elektrotechniek staat bekend om haar bouwkundige expertise. Van kleine taken zoals het aansluiten van een kookplaat tot het realiseren van complete nieuwbouwprojecten: we zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande villa’s, wij bouwen, verbouwen en renoveren alles.

Daarnaast hebben we ook ervaring met het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen en het bouwen of renoveren van bedrijfspanden.

Aannemer Zwijndrecht aan de slag met een klus

Wat wij als aannemer Zwijndrecht o.a. kunnen betekenen:

Zetten van keuken

Plaatsen van badkamer

Leggen van houten vloer

Aansluiten van laadpaal

Wanden zetten

Aanbouw plaatsen

Hoe werken wij als aannemer Zwijndrecht?

Om ervoor te zorgen dat jouw woning in Zwijndrecht daadwerkelijk je droomhuis wordt, beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen. Pas nadat we als aannemer een eerlijk advies hebben gegeven, stellen we een offerte op. Pas dan gaan we aan de slag.

Bij kleine projecten, zoals het installeren van een laadpaal voor je voertuig, is dit proces snel, maar bij grotere verbouwingen nemen we de tijd om je wensen goed te begrijpen. Alleen door een grondige inventarisatie kunnen we het project realiseren zoals jij het voor ogen hebt.

Zodra je wensen helder zijn, ontvang je van ons een offerte. Bij goedkeuring van de offerte plannen we een startdatum en geven we duidelijk aan hoelang het project zal duren. Zo ben je van tevoren goed geïnformeerd.

Aannemer Zwijndrecht: vloerverwarming plaatsen bij een klant
Aannemer Zwijndrecht maakt ook calculaties en berekeningen

Heb ik een vergunning nodig?

Het is niet altijd noodzakelijk om een vergunning aan te vragen, voorheen bekend als een bouwvergunning. Voor kleine verbouwingen of het verplaatsen van bijvoorbeeld een badkamer is zo’n vergunning vaak niet vereist. Bij grotere ingrepen zoals het wijzigen van een dragende muur, het plaatsen van een aanbouw of een dakkapel kan dit wel noodzakelijk zijn.

Twijfel je over de noodzaak van een bouwtekening of constructieberekening? Aarzel niet om ons als aannemer te contacteren via telefoon of e-mail. Je kunt ook bij de gemeente Zwijndrecht informeren om onaangename verrassingen te voorkomen.

Welke kwaliteit leveren wij als DMM?

In de overvloed van aannemers en bouwbedrijven in Zwijndrecht is het soms lastig om kwaliteit te onderscheiden. Daarom zijn wij, DMM Montage en Elektrotechniek, aangesloten bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI. Deze keurmerken staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service.

Onze uitgebreide ervaring en diversiteit aan projecten resulteren in hoogwaardige werkzaamheden in alle disciplines. Of het nu gaat om kleine taken zoals het aansluiten van een kookplaat of het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen, wij leveren kwaliteit.

Aannemer Zwijndrecht: Het team
Aannemer Zwijndrecht bezig met een groot project voor een zakelijke klant

Waarom kiezen voor DMM als aannemer Zwijndrecht?

Met DMM Montage en Elektrotechniek kies je voor een aannemer die jouw woning in Zwijndrecht van begin tot eind kan realiseren, verbouwen en renoveren. Dankzij ons deskundige personeel en jarenlange ervaring transformeren we jouw woning in het droomhuis dat je voor ogen hebt.

Wij nemen je project volledig uit handen. We beginnen met het bespreken van je wensen, stellen vervolgens een offerte op en zetten het project in gang. Wij regelen de inkoop van materialen en voeren de werkzaamheden uit.

Door te kiezen voor DMM Montage en Elektrotechniek als aannemer ben je verzekerd van een werkelijk droomhuis in Zwijndrecht!

Heb je een andere klus in gedachten? Neem gerust contact op!

Staat jouw klus niet vermeld op deze pagina of op onze website? Geen zorgen, als aannemer in Zwijndrecht kunnen wij je hoogstwaarschijnlijk nog steeds van dienst zijn!

Vanwege ons gevarieerde portfolio is het onmogelijk om alle mogelijke projecten te beschrijven. Het lijkt misschien alsof we geen ervaring hebben met bepaalde taken, maar de kans is groot dat we je toch kunnen helpen.

Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Vertel ons wat je nodig hebt en wij komen terug met een eerlijk advies en een passende offerte.

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Zoek je een aannemer in Zwijndrecht die kan helpen met een verbouwing of renovatie?