Op zoek naar een aannemer in Papendrecht? DMM helpt je met je renovatie of verbouwing van je woning of bedrijfspand.

Werknemers van DMM aannemer Papendrecht aan het lachen

Op zoek naar een aannemer in Papendrecht? Als aannemer heb je op dit moment genoeg opdrachten. Hierdoor worden veel aannemers lui. Ze komen hun afspraken niet na, rekenen hoge prijzen en de kwaliteit die ze afleveren is ook niet om over naar huis te schrijven. Wij zien dit ook gebeuren. Daarom doen wij het nét even iets anders. Bij ons is iedere klant belangrijk. Of je nu een complete woning laat renoveren of alleen een vloer laat leggen.

Als je je woning of bedrijfspand wilt laten verbouwen, dan kan je dit het beste laten doen door een aannemer waar je je prettig bij voelt. Doordat we aangesloten zijn bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI, welke staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service kan je rekenen op marktconforme prijzen, afspraken die we nakomen en medewerkers waar je blij van wordt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer in Papendrecht, moet je zeker bij ons wezen.

Waar kun je ons als aannemer o.a. voor inhuren?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Aannemer Papendrecht: gespecialiseerd in alle soorten woningen

Wij kunnen je helpen met alle denkbare werkzaamheden in en rondom je huis. Dit doen we in zowel nieuwbouwwoningen als oudere woningen. Als aannemer hebben we al veel verschillende klussen opgeleverd. Denk hierbij aan het vervangen van kozijnen in een oudere woning of het plaatsen van nieuwe deuren. Ook kunnen hebben wij al veel aanbouwen gerealiseerd of overkappingen in de tuin.

Wil je een inductiekookplaat aansluiten? Hiervoor moet er een extra groep aangelegd worden? Ook dat kunnen we doen. Wij hebben eigen elektriciens in dienst die we op ieder project kunnen inzetten.

 

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

 • Dakkapel plaatsen
 • Leggen van houten vloeren of laminaat
 • Een extra kamer creëren 
 • Een uitbouw, overkapping of serre maken
 • Kozijnen vervangen
 • Keuken (ver)plaatsen
 • Badkamer (ver)plaatsen
 • Toilet (ver)plaatsen
 • Afhangen en plaatsen van deuren
Werknemer DMM aannemer papendrecht

Wij zetten jouw bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie

Of je nu een garage wilt laten maken of een steunmuur wilt laten verwijderen. In bijna alle gevallen heb je een constructieberekening of bouwtekening nodig. Aan de hand van deze berekening of bouwtekening kunnen wij aan de slag.

Als je constructieve wijzigingen aan je bedrijfspand of woning wilt verrichten, moet je hiervoor altijd een omgevingsvergunning aanvragen. Voorheen heette dit de bouwvergunning.

Wanneer heb je geen bouwtekening of constructieberekening nodig?
Je hebt geen bouwtekening of constructieberekening nodig bij bijvoorbeeld het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer of het maken van een opening in een muur, wat geen draagmuur is. Twijfel je of je een bouwtekening of constructieberekening nodig hebt? Dan kan je ons altijd bellen of mailen. Wij raden wel aan om altijd even bij de gemeente van Papendrecht na te vragen of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Als aannemer zijn wij niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen.

 

Je kantoorruimte renoveren of een extra ruimte creëren? Laat het uitvoeren door aannemer DMM uit Papendrecht

Een kantoorruimte is niet meer een saaie plek waar tientallen bureaus in rijen staan en waar je alleen komt om te werken. Je ziet steeds vaker kantoorruimtes waar het fijn is om te werken. Dit is ook niet gek, want het merendeel van onze tijd besteden we op ons werk. Wij denken daarom graag met je mee om van jouw kantoorruimte een fijne werkplek te maken.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het creëren van een extra kantoorruimte of vergaderruimte of misschien wil je wel de toiletten laten renoveren of een bar creëren? Wij kunnen alle denkbare werkzaamheden in en rondom je bedrijfspand in Papendrecht uitvoeren.

Werkzaamheden die we vaak uitvoeren:

 • Kantine renoveren / creëren
 • Vloer leggen
 • Deuren plaatsen / vervangen
 • Extra kantoorruimte creëren
 • Een doorgang creëren in een steunmuur
 • Keuken (ver)plaatsen
 • Toiletten aanleggen
 • Vloer leggen
 • Elektra aansluiten

Hoe gaan wij te werk

#1 Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

#2 Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

#3 Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Wil je weten wat wij als aannemer voor je kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.