Aannemer Ridderkerk | Voor renovaties en verbouwingen | Voor particulieren en bedrijven

Als je overweegt om je woning in Ridderkerk te laten renoveren of verbouwen, maak je een belangrijke stap naar het verwezenlijken van je droomhuis. Deze investering verdient de expertise van een betrouwbare en ervaren aannemer.

Bij DMM Montage en Elektrotechniek begrijpen we dit en staan we klaar om jouw droomproject werkelijkheid te maken. Als erkende aannemer Ridderkerk, met lidmaatschap bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI, staan wij voor vakmanschap, betrouwbaarheid en uitmuntende service. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit!

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

  • Het (ver)plaatsen van keuken
  • Installeren van badkamer
  • Leggen van houten of laminaat vloer
  • Zetten van aanbouw
  • Aansluiten van laadpaal
  • Installeren van zonnepanelen
  • Vervangen of plaatsen van kozijnen
  • Plaatsen van wanden
  • Overige verbouwingen & renovaties

Aannemer Ridderkerk: waarom kiezen voor DMM?

Bij het plannen van een renovatie of verbouwing van je woning in Ridderkerk is het verstandig om een professionele aannemer in te schakelen. Een ervaren aannemer kan je helpen bij het realiseren van jouw ideale huis.

Bij DMM Montage & Elektrotechniek nemen wij de leiding over jouw project. Of het nu gaat om het installeren van een laadpaal voor je voertuig of om een volledig nieuwbouwproject, geen klus is voor ons te groot of te klein.

Ons unieke voordeel als aannemer is dat we het volledige project zelf kunnen uitvoeren. Dankzij ons team van diverse vakmensen kunnen we alle benodigde werkzaamheden in eigen beheer houden. Dit leidt tot een efficiënte en professionele aanpak.

Ook voor bedrijfspand renovaties en verbouwingen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ervaring met diverse soorten bedrijfspanden, zowel nieuwbouw als renovaties.

Aannemer Ridderkerk aan de slag met een project
werknemers Aannemer Ridderkerk

Hoe realiseren wij jouw droomhuis in Ridderkerk?

Op basis van jouw wensen gaan we aan de slag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalige renovatie of nieuwbouw. Als aannemer in Ridderkerk staan voor je klaar.

De specificaties voor jouw droomhuis leggen we vast in bouwtekeningen en constructieberekeningen. Deze dienen als leidraad bij het opstarten, coördineren en afronden van het project. Daarom is het cruciaal dat we deze tekeningen grondig bespreken.

Nadat de opdracht duidelijk is, gaan we aan de slag. We stellen een gedetailleerde planning op en nemen de verantwoordelijkheid voor het inkopen van de benodigde materialen. Vervolgens starten we met de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden en bieden we zelfs onderhoudsopties aan.

Communicatie is een kernwaarde voor ons als aannemer. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jouw project in Ridderkerk verloopt zoals jij voor ogen hebt. Op die manier creëren we jouw droomhuis.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we als aannemer ondersteuning bieden bij vrijwel alle werkzaamheden in en rondom je woning in Ridderkerk. We zijn gecertificeerd als elektricien voor periodieke inspecties en onderhoud, maar we kunnen ook bijvoorbeeld een overkapping in je tuin plaatsen.

DMM Montage en Elektrotechniek staat bekend om haar bouwkundige vakkennis. We zijn thuis in diverse taken, van het aansluiten van een kookplaat tot het realiseren van volledige nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande villa’s, wij voeren alles uit: bouwen, verbouwen en renoveren.

Daarnaast hebben we ervaring met het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen en het bouwen of renoveren van bedrijfspanden.

 

Aannemer Ridderkerk: een medewerker aan de slag met het isoleren van een garage/schuur

Wat wij als aannemer Ridderkerk o.a. kunnen betekenen:

Zetten van keuken

Plaatsen van badkamer

Leggen van houten vloer

Aansluiten van laadpaal

Wanden zetten

Aanbouw plaatsen

Onze aanpak als aannemer Ridderkerk

Om ervoor te zorgen dat jouw woning in Ridderkerk daadwerkelijk je droomhuis wordt, beginnen we met het vaststellen van jouw wensen. Pas nadat we als aannemer eerlijk advies hebben gegeven, stellen we een offerte op. Daarna gaan we aan de slag met het realiseren van jouw project.

Bij kleinere projecten, zoals het plaatsen van een laadpaal voor je voertuig, verloopt dit proces snel, maar bij grotere renovaties nemen we de tijd om jouw wensen goed te begrijpen. Alleen door een grondige inventarisatie kunnen we het project realiseren zoals jij dat wilt.

Zodra jouw wensen helder zijn, ontvang je van ons een offerte. Bij acceptatie van de offerte plannen we een startdatum en communiceren we duidelijk hoe lang het project zal duren. Zo ben je goed geïnformeerd van tevoren.

 

vloerverwarming-plaatsen-door-aannemer-ridderkerk
aannemer ridderkerk helpt je met de berekeningen, calculaties en kan je adviseren over vergunningen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn klus?

Het is niet altijd vereist om een vergunning aan te vragen, voorheen bekend als een bouwvergunning. Voor kleine renovaties of veranderingen aan bijvoorbeeld een badkamer is zo’n vergunning vaak niet nodig. Maar bij ingrijpende aanpassingen zoals het wijzigen van een draag muur, het toevoegen van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel, kan een vergunning wel nodig zijn.

Twijfel je over de noodzaak van een vergunning, bouwtekening of constructieberekening? Aarzel niet om contact op te nemen met ons als aannemer via telefoon of e-mail. Je kunt ook de gemeente Ridderkerk raadplegen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Welke kwaliteit bieden wij bij DMM?

Gezien de vele aannemers en bouwbedrijven in Ridderkerk kan het lastig zijn om de kwaliteit te beoordelen. Daarom zijn wij, DMM Montage en Elektrotechniek, aangesloten bij brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI. Deze keurmerken staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntende service.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en variëteit aan projecten leveren wij hoogwaardige resultaten in alle disciplines. Of het nu gaat om kleine taken zoals het aansluiten van een kookplaat of het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen, wij leveren kwaliteit.

aannemer ridderkerk: het team van DMM
aannemer ridderkerk klaart jouw klus

Waarom kiezen voor DMM als aannemer Ridderkerk?

Met DMM Montage en Elektrotechniek kies je voor een aannemer die jouw woning in Ridderkerk van A tot Z kan realiseren, verbouwen en renoveren. Dankzij ons bekwame team en uitgebreide ervaring maken we van jouw woning een waar droomhuis.

Wij nemen jouw project volledig in handen. We beginnen met het bespreken van jouw wensen, stellen vervolgens een offerte op en gaan aan de slag. Wij regelen niet alleen de inkoop van materialen, maar voeren ook de werkzaamheden uit.

Door te kiezen voor DMM Montage en Elektrotechniek als aannemer weet je zeker dat jouw woning in Ridderkerk daadwerkelijk een droomhuis wordt!

Heb je een andere klus in gedachten? Neem gerust contact op!

Staat jouw klus niet vermeld op deze pagina of op onze website? Geen zorgen, als aannemer in Ridderkerk kunnen wij hoogstwaarschijnlijk nog steeds van dienst zijn!

Door onze brede ervaring is het onmogelijk om alle mogelijke projecten te beschrijven. Het lijkt misschien alsof we geen ervaring hebben met bepaalde taken, maar de kans is groot dat we je toch kunnen helpen.

Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Vertel ons wat je nodig hebt en wij komen terug met een eerlijk advies en een passende offerte.

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Zoek je een aannemer in Ridderkerk die kan helpen met een verbouwing of renovatie?