Elektricien Dordrecht: voor kleine en grote projecten

Elektricien in Dordrecht nodig? Onze elektriciens zijn er om een wandcontactdoos aan te sluiten tot het installeren van een ontruimingsinstallatie of communicatienetwerk. Elektra werkzaamheden voeren we uit voor particulieren en bedrijven. Hoe klein of hoe groot je project ook is. Onze elektriciens staan voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je klus van begin tot eind wordt geregeld.

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties helpen onze timmermannen, monteurs en elektriciens je graag in Rotterdam.

Elektricien Dordrecht afmonteren van stopcontact
Elektricien Dordrecht afmonteren van wandcontactdoos

Wij zijn DMM-montage: Elektricien Dordrecht?

DMM is al jaren dé elektricien van Dordrecht en omgeving. De laatste jaren hebben we mooie stappen gemaakt en werken we vaak samen met vaste partners en klanten. Ons team van meer dan 10 vakmensen sterk klaren je elektra klus. Zij kunnen je helpen met het aansluiten van een fornuis tot het installeren van netwerkkabels. Heb je een elektra klus? Dan weet je zeker dat onze vakmensen de klus klaren. Gegarandeerd.

Welke klussen kunnen we voor je klaren?

Als elektricien Dordrecht coördineren we je klus van a tot z. Jij hebt een elektra probleem en onze vakmensen hebben de oplossing. Zij kunnen je voorzien van advies tot het aansluiten of aanleggen van een installatie voor je woning of bedrijfspand. Heb je een elektra klus? Dan staan onze professionals voor je klaar.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren: 

 • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
 • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
 • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
 • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
 • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
 • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
 • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).
Elektricien Dordrecht elektra werkzaamheden
Elektricien Dordrecht bezig met elektra project

DMM-montage: elektricien Dordrecht

Voor het toevoegen van een extra groep aan de groepenkast tot het aansluiten van zonnepanelen voor je bedrijfspand. Onze elektriciens hebben de kennis, tools en ervaring om je droomwoning of pand te realiseren.

Want wist je dat we ook timmermannen hebben die je kunnen helpen met een aanbouw, grote verbouwing of renovatie? Ook dan helpen onze elektriciens je met elektra en zorgen onze timmermannen ervoor dat je constructie, groot of klein, wordt gerealiseerd.

Dé elektricien in Dordrecht en omgeving

Als elektricien hebben we ons pand in Papendrecht, maar we werken door heel het land. Dus ook bij jou in Dordrecht. Zij komen naar je toe en klaren je elektra klus in en rondom je bedrijfspand of woning.

Elektricien Dordrecht aan het werk

Elektricien voor zakelijke klanten

Wij zijn er voor het aansluiten van huishoudelijke apparaten tot het installeren van grote installaties zoals zonnepanelen, netwerkkabels en datacommunicatienetwerken voor bedrijven. Wij zijn er voor alle mogelijke elektra klussen voor je bedrijfspand. Van grote tot kleine klussen.

Elektricien voor particulieren klanten

Ben je particulier en heb je een elektricien in Dordrecht nodig? Ook dan helpen we je graag. Naast onze zakelijke klanten staan onze elektriciens ook klaar voor particulieren. Van wandcontactdozen aansluiten tot het installeren van een laadpaal voor elektrische voertuigen. Ook kunnen we je helpen met elektra voor onder je overkapping of werkplek in de tuin.

Wist je dat we je ook kunnen helpen met installaties voor je nieuwbouwwoning in Dordrecht en omgeving? Wij helpen je graag!

Elektricien Dordrecht DMM

Je elektra project wordt geklaard door DMM elektricien Dordrecht

Heb jij de eventuele vergunningen? Dan kunnen onze elektriciens in Dordrecht voor je aan de slag. Zij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je je niet druk hoeft te maken omdat onze elektriciens de kennis, ervaring en tools hebben om de klus te klaren. Hoe groot of hoe klein je project ook is.

Keuren, onderhouden en ontwerpen

Wist je dat we je ook kunnen helpen met het onderhouden en keuren van apparaten en machines? Maar ook voor het ontwerpen van een elektro installatie staan onze elektriciens voor je klaar. 

Wij helpen je ook graag met:

 • Het uitvoeren van een APK keuring van alle elektra in je woning of bedrijfspand;
 • het uitvoeren van risicoanalyses voor je bedrijfspand of woning;
 • het uitvoeren van NEN-keuringen voor particulieren en midden- en kleinbedrijven;
 • het keuren van gereedschap van kleine bedrijven;
 • het ontwerpen van elektrotechnische installaties met Stabicad.
Elektricien Dordrecht

Onze werkwijze in het kort:

#1 je vraagt een offerte aan

Overtuigd van onze expertise? Dan kan je via ons offerte formulier een offerte aanvragen. Als je tijdens het invullen van het formulier zo uitgebreid mogelijk je aanvraag invult, dan kunnen we je een voorstel doen die perfect aansluit op je wensen en eisen.

Heb je voor bepaalde werkzaamheden een vergunning nodig? Vraag deze dan direct aan, want wij kunnen dat niet voor je doen.

#2 Wij nemen contact met je op

Na het maken van je voorstel nemen we contact met je op. Soms hebben we nog een paar vragen om je voorstel nog passender te maken. Heb je een groot project? Dan komen we graag bij je langs op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor grote klussen is dit wel fijn, omdat we dan de locatie goed kunnen bekijken.

Na ons bezoek passen we je voorstel aan als dat nodig is, daarna sturen we hem op en wachten we op je akkoord. Na je akkoord kunnen onze mensen aan de slag met je bouw klus.

#3 Wij gaan je klus klaren!

Akkoord met onze offerte? Dan spreken we samen een datum af wanneer we kunnen starten met je bouw klus. Wij spreken altijd duidelijk af hoe lang we bezig zijn met je project en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Elektricien Dordrecht afmonteren van wandcontactdoos

Waarom kiezen voor DMM?

✔︎ Je kan ons inhuren voor het plaatsen van een extra groep tot het aanleggen van een compleet data- en communicatienetwerk;

✔︎ je wordt als particulier of zakelijke klant geholpen met je elektra klus;

✔︎ je hebt persoonlijk contact met onze adviseurs en elektriciens;

✔︎ je kan ons ook inhuren als je aannemer van een renovatie tot het verplaatsen van je badkamer of keuken;

✔︎ je (elektra) klus wordt van begin tot eind geregeld, gegarandeerd.

Wil je een offerte aanvragen bij DDM-montage elektricien Dordrecht?

Onze elektriciens in Dordrecht kunnen je project van begin tot eind regelen. En zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Mogen onze elektriciens je helpen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Elektricien Dordrecht DMM-Montage

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!