Aannemer in Vlaardingen? Wij helpen je graag!

Wil jij je huis in Vlaardingen laten bouwen, verbouwen of renoveren door een aannemer? Dan zoek je een vakkundig en betrouwbaar bedrijf!

Het start met jouw ideeën of zelfs al een bouwtekening. Dit vormt de basis van het hele project. Aan de hand van jouw wensen kan de aannemer een passende offerte opstellen. Dan weet jij precies waar je aan toe bent.

Ook voor het opstellen van een realistische planning is dit handig. Hoe beter jouw wensen in kaart gebracht worden, hoe beter wij kunnen inschatten hoe lang het project zal gaan duren. Zo weet je precies wanneer je kunt gaan genieten van jouw droomhuis!

Werknemer DMM aannemer Vlaardingen
Twee medewerkers van DMM aannemer Vlaardingen

Eerst brengen wij jouw wensen in kaart

Om het huis van jouw dromen in Vlaardingen te realiseren is het belangrijk om eerst jouw wensen goed in kaart te brengen. Dit lijkt een logische stap, maar niet iedere aannemer neemt hier ook daadwerkelijk de tijd voor.

Wij van DMM Montage en Elektrotechniek vinden het belangrijk om een eerlijk advies, passende offerte en realistische planning af te geven. Niks vreemds, maar daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jouw wensen op papier te krijgen. Zo weten we zeker dat we jouw project tot jouw droomhuis kunnen maken.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een bouwtekening of constructieberekening aan te leveren, maar dat is niet bij iedere klus nodig. Wil je weten of dit nodig is? Wij helpen je graag verder.

Aannemer Vlaardingen: wat doen wij?

Als aannemersbedrijf in Vlaardingen helpen wij je met het realiseren van de bouw of verbouwing van jouw huis of bedrijfspand. Dit doen wij met onze eigen professionals zodat we een goede kwaliteit leveren.

Onze professionals hebben kennis van verschillende vakgebieden. Zo zijn wij goed in het plaatsen van een complete aanbouw, maar verzorgen wij ook een extra groep in de meterkast als er een kookplaat of laadpaal aangesloten moet worden. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein.

Door jouw hele project uit handen te geven aan ons als aannemer, weet je zeker dat de opdracht volgens planning verloopt.

Werkzaamheden die wij uitvoeren:

  • Installeren van badkamer
  • Het zetten van keuken
  • Houten of laminaat vloer leggen
  • Aanbouw zetten
  • Laadpaal aansluiten
  • Installeren van zonnepanelen
  • Plaatsen of vervangen van kozijnen
  • Wanden plaatsen
  • Overige verbouwingen & renovaties
Aannemer Vlaardingen bezig met elektra

Met welke projecten kunnen wij je helpen?

Dankzij onze jarenlange ervaring en diversiteit aan vakmensen kunnen wij je met vrijwel iedere klus in en rondom jouw huis of bedrijfspand in Vlaardingen helpen. Denk daarbij aan het plaatsen van een dakkapel, maar ook het renoveren van een compleet gebouw.

Wij zijn als aannemer gecertificeerd voor het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud van elektrotechnische installaties. Het installeren van laadpalen, het toevoegen van een extra groep in de stoppenkast of het aansluiten van zonnepanelen is voor ons dagelijks kost.

Ook voor bedrijfspanden ben je bij ons aan het juiste adres. Dat kan zijn voor een tijdelijke (sanitaire) voorziening, maar ook voor het bouwen van een nieuw bedrijfspand of schaftruimtes.

Wat wij als aannemer Vlaardingen o.a. kunnen betekenen:

Zetten van keuken

Plaatsen van badkamer

Leggen van houten vloer

Aansluiten van laadpaal

Wanden zetten

Aanbouw plaatsen

Waarom kiezen voor DMM - aannemer Vlaardingen?

Bij DMM Montage en Elektrotechniek kies je voor een aannemer met deskundig en eerlijk advies. Twijfelen wij over een project of idee? Dan zullen wij dit altijd eerlijk met je delen. Wat eerlijkheid duurt het langst.

Naast onze eerlijkheid vinden wij het belangrijk om jouw project in Vlaardingen goed te begeleiden. Want bouwen is één, maar een goede planning is minstens zo belangrijk. Daarom stemmen wij zowel vooraf als tijdens de bouw de opdracht met jou door. Dan weten we zeker dat jouw dromen waar worden.

Door onze ruime ervaring als aannemersbedrijf leveren wij een hoge kwaliteit werk af. Jouw huis is na de bouw, verbouw of renovatie bij ons in goede handen. Want wij leveren ook onderhoud en service.

Werknemers van DMM aannemer Vlaardingen aan het lachen
Techniek Nederland Aannemer Vlaardingen

Hoe herken je een betrouwbare ondernemer?

Door de krapte op de woningmarkt zijn er steeds meer bedrijven in Vlaardingen die zichzelf de titel aannemer geven. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de keurmerken die een aannemer met zich meebrengt.

Wij van DMM Montage en Elektrotechniek zijn aangesloten bij branchevereniging. Zo zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland en SEI. Deze brancheverenigingen staan voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als aannemersbedrijf vinden wij het belangrijk dat jouw huis ook echt jouw droomhuis wordt. Daarom stemmen we altijd eerst jouw wensen af, stellen dan pas een offerte op en bespreken daarna samen de planning.

Moet je een vergunning regelen?

In sommige gevallen is het verplicht om een bouwtekening of constructieberekening aan te vragen. Dit heette vroeger een bouwvergunning.

Bij een kleinschalige verbouwing heb je vaak geen vergunning nodig, maar als je bijvoorbeeld een draagmuur wilt doorbreken is het wel noodzakelijk. Daarom is het altijd raadzaam om dit na te vragen bij de gemeente Vlaardingen.

Wil je ons advies als aannemer? Dan helpen wij je ook graag met het beoordelen van je aanvraag. In de meeste gevallen kunnen wij goed inschatten of een vergunning nodig.

Team Aannemer Vlaardingen

Heb je een andere klus voor ons in gedachte? Neem ook dan contact op!

Staat jouw klus er niet bij? Ook dan is de kans groot dat wij jou in Vlaardingen van dienst kunnen zijn!

Omdat wij als aannemersbedrijf een grote diversiteit aan opdrachten kennen, is het onmogelijk om ze allemaal op onze website te beschrijven. Daarom is de kans groot dat wij jouw project voor een nieuwbouwhuis, verbouwing of renovatie kunnen realiseren.

Neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Dan zorgen wij voor een eerlijk antwoord en passende offerte. Lukt het ons niet? Ook dan vertellen wij je dit eerlijk!

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Veelgestelde vragen

Zoek je een aannemer in Vlaardingen die kan helpen met de bouw of een verbouwing?