Aannemer Barendrecht: van nieuwbouw tot renovatie

Ben je op zoek naar een aannemer in Barendrecht? DMM staat voor je klaar voor diverse klussen in en rondom je bedrijfspand of woning. Van het plaatsen van een dakkapel tot het aansluiten van een wasmachine. Uiteraard kunnen onze timmermannen en elektriciens je assisteren bij verbouwingen en renovaties. Onze professionals denken graag met je mee over jouw project en zorgen voor een heldere planning. Mochten ze de planning niet halen, dan houden ze je tijdig op de hoogte. Wij hechten namelijk veel waarde aan communicatie.

 

 

 

aannemer barendrecht aan de slag met het maken van een aanbouw garage

Waar kunnen we je bij helpen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

het team van DMM

Wie is aannemer Barendrecht?

Wij zijn DMM, een gerenommeerde aannemer in Barendrecht en omstreken. In de afgelopen jaren hebben we een sterke groei doorgemaakt en werken we nauw samen met vaste partners en tevreden klanten. Met een team van meer dan 10 ervaren vakmensen staan wij klaar om je te assisteren bij verbouwingen en zelfs het installeren van een laadpaal. Geen klus is te groot of te klein voor onze vakmensen. Jouw project wordt met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

 

 

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als aannemer nemen wij graag de volledige verantwoordelijkheid voor jouw project. Wij staan voor je klaar bij alle klussen in en rondom jouw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om het professioneel installeren van zonnepanelen of het aanleggen van netwerkbekabeling, wij regelen het voor je. Daarnaast kunnen we je assisteren bij het verwezenlijken van een overkapping, veranda of een mooie werkplek in de tuin.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

  • het afhangen en plaatsen van deuren;
  • het leggen van houten vloeren en laminaat;
  • het (ver)plaatsen van keukens en badkamers;
  • het uitbreiden met een aanbouw, overkapping, serre, balkon of dakkapel;
  • het vervangen, plaatsen en repareren van kozijnen van zowel (hard)hout als kunstof;
  • het plaatsen, aanpassen en renoveren van (tijdelijke) gebouwen.
het team van DMM voor zowel kleine als grote projecten
medewerker dmm aan het werk

Welke klus of project mogen we voor je realiseren?

Wil je een aanbouw of een thuiskantoor in je achtertuin? Bij dit soort projecten komen verschillende werkzaamheden kijken. Naast het zware fysieke werk zijn er ook (verschillende) vergunningen vereist voor het verbouwen van je woning of bedrijfspand.

Wij kunnen na het verkrijgen van de benodigde vergunningen de volledige verbouwing voor je regelen, van begin tot eind. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring, terwijl jij je wensen en ideeën met ons deelt. Onze teamleden, bestaande uit timmermannen, elektriciens en monteurs, staan klaar om je te ondersteunen.

Jouw aannemer in Barendrecht en omgeving

Onze thuisbasis is in Papendrecht, maar als aannemersbedrijf bedienen wij klanten door heel Nederland, inclusief Barendrecht. Onze vakmensen zijn bereid om overal naartoe te gaan om de klus te klaren.

Vanuit onze thuisbasis zijn wij actief als aannemer Barendrecht en helpen wij zowel bedrijven als particulieren bij het realiseren van hun droomwoning of bedrijfspand. Of het nu gaat om grote projecten zoals een renovatie of het professioneel aansluiten van een inductiekookplaat, wij staan voor je klaar.

aannemer in barendrecht aan het werk voor een groot project
eigenaar aannemer barendrecht

Aannemer Barendrecht: voor een kleine verbouwing tot een volledige renovatie

Heb je een idee? Wij maken het werkelijkheid. Om je project zo goed mogelijk te ondersteunen, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Als aannemersbedrijf in Barendrecht staan we klaar voor zowel grote als kleine projecten. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen of het leggen van een houten vloer.

Uiteraard kunnen we je ook assisteren bij verbouwingen en renovaties. Daarnaast zijn we bekwaam in het afhangen van deuren en het plaatsen van nieuwe badkamers.

We helpen je graag bij het realiseren van je droomwoning of bedrijfspand. Of je nu je balkon wilt uitbreiden of een veranda of overkapping in je tuin wilt creëren.

DMM klaart je klus in Barendrecht

Door onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Barendrecht wordt volbracht door onze vakkundige professionals. Onze motto is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want bij ons is geen project te groot of te klein.

Kunnen wij als aannemersbedrijf in Barendrecht je helpen om jouw droompand of woning werkelijkheid te maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij bekijken elke aanvraag afzonderlijk en stellen altijd een passende offerte op, afgestemd op jouw specifieke situatie.

aannemer barendrecht met timmermannen en elekriciens

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!