Aannemer Breda: van een deur afhangen tot een complete aanbouw

In Breda laten steeds meer mensen hun woning bouwen, verbouwen of renoveren door een aannemer. Door de toenemende vraag naar aannemers zijn er steeds meer beschikbaar. Maar hoe kies je de juiste aannemer die betrouwbaar is voor jouw project?

Wanneer je overweegt om je huis in Breda te laten verbouwen of renoveren, is het van groot belang dat dit wordt uitgevoerd door een vakbekwame en betrouwbare aannemer. Daarnaast spelen een eerlijke prijsstelling, duidelijke afspraken en een korte wachttijd een cruciale rol in deze keuze.

Met meer dan 15 jaar ervaring en 10 medewerkers is DMM dé aannemer in Breda die jouw klus geklaard krijgt. Groot of klein. Wij kunnen het!

Aannemer breda
Aannemer breda ksoten

We inventariseren in eerste instantie jouw verlangens.

Bij DMM Montage en Elektrotechniek staan eerlijk advies, een passende offerte en een realistische planning bovenaan onze prioriteitenlijst. Dit klinkt wellicht als vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.

Om jouw project volledig naar tevredenheid uit te voeren, is het van essentieel belang om eerst grondig inzicht te krijgen in jouw wensen. Daarom besteden wij hier veel tijd aan. Pas wanneer jouw wensen helder zijn, gaan we aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

Niet elk project vereist deze aanpak, aangezien wij ook kleine klussen verzorgen. Denk hierbij aan taken zoals het installeren van elektriciteit, het leggen van laminaatvloeren of het monteren van deuren.

Aannemer Breda: waar zijn wij goed in?

In Breda staan wij als aannemer bekend om onze veelzijdigheid in projecten. Dit omvat een breed scala, variërend van elektrische aansluitingen tot het realiseren van complete aanbouwen. Of het nu gaat om een kleine taak of een grootschalig project, bij ons is geen opdracht te groot of te klein.

Bij DMM hebben we experts met diverse specialiteiten in ons team, wat ons zeer geschikt maakt voor zowel kleine opdrachten, zoals het installeren van laadpalen, als voor grotere projecten, zoals het bouwen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen voor bedrijven. Onze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particuliere klanten als bedrijven.

Als aannemer nemen wij jouw hele project in handen, wat betekent dat je verzekerd bent van een nauwgezette uitvoering volgens de afgesproken planning!

 

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is DMM Montage en Elektrotechniek?

Wij zijn een ervaren aannemer met een focus op eerlijk advies. In de regio Breda staan wij klaar om te assisteren bij projecten in en rondom jouw huis of bedrijfspand, ongeacht de omvang.

Bij DMM zijn we bereid om zowel grote als kleine opdrachten aan te nemen. Hierbij kun je denken aan het installeren van een laadpaal voor elektrische auto’s, maar ook aan het realiseren van complete aanbouwen of garages. Dankzij ons diverse team van vakmensen kunnen we dit breed scala aan taken aanpakken.

Het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning is een ingrijpende onderneming. Daarom hechten we er veel waarde aan om jouw wensen grondig te begrijpen en vast te leggen voordat we een passende offerte opstellen.

Indien er enige twijfel bestaat over een project of idee, zullen we dit altijd eerlijk bespreken. Jouw project of idee moet immers volledig naar tevredenheid worden uitgevoerd.

DMM aannemer breda

Waar kun je ons o.a. voor inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Van bouwtekening of constructieberekening naar een daadwerkelijke verbouwing of renovatie

Of je nu een draagmuur wil laten verwijderen of een extra aanbouw aan je huis wilt laten maken. Bijna in alle gevallen heb je hiervoor een bouwtekening of een constructieberekening nodig. Op basis hiervan kunnen wij jouw bouwproject realiseren.

Houd er rekening mee dat een bouwtekening of constructieberekening bij constructieve wijzigingen aan je woning of bedrijfspand altijd verplicht is. Het is ook verplicht als je geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt.

 

Wanneer heb je geen bouwtekening of constructieberekening nodig?

Als aannemersbedrijf voeren we niet alleen grote klussen uit, maar ook kleinere klussen zoals het vervangen van houten kozijnen of het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer. In deze gevallen heb je geen tekening of berekening nodig. Controleer wel van te voren bij de gemeente of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit is soms ook bij kleinere klussen nodig. 

Wij zijn als aannemer niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen. Dit moet je altijd zelf aanvragen.

aannemer breda voor kleine en grote klussen

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Ben je op zoek naar een aannemer in Breda die jou kan helpen met een verbouwing of renovatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen