Installatiebedrijf Dordrecht: van kookplaat tot datanetwerk

Installatiebedrijf Dordrecht nodig? Van het installeren van een kookplaat tot het aanleggen van een datanetwerk. Onze installateurs kunnen je als bedrijf maar ook als particulier helpen met het aanleggen of aansluiten van elektrotechnische installaties. Wij hebben de kennis en ervaring om de klus te klaren.

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Onze timmermannen, elektriciens en monteurs kunnen je ook helpen met een renovatie of verbouwing van je woning of bedrijfspand.

DMM installatiebedrijf Dordrecht
installatiebedrijf Dordrecht aan het werk

Wie is DMM: Installatiebedrijf Dordrecht?

In de afgelopen jaren hebben we een mooie groei meegemaakt en werken wij veel samen met vaste partners en klanten. Als installatiebedrijf hebben wij meer dan 10 mensen in dienst om je elektrotechnische klus in Dordrecht mee te klaren. Van het installeren van een droger tot het aansluiten van communicatienetwerken in je bedrijfspand. Onze mensen van ons installatiebedrijf Dordrecht helpen je graag. Want niks is te groot of te klein voor onze timmermannen, monteurs en elektriciens.

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren?

Als installatiebedrijf in Dordrecht kunnen wij verschillende installaties voor je aanleggen en aansluiten. Wij voorzien je van advies tot en met de installatie. Onze vakmensen staan klaar voor je project. Van het aansluiten van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties tot het aansluiten van huishoudelijke apparaten.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren bij onze klanten zijn: 

  • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
  • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
  • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
  • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
  • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
  • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
  • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).

Heb je een klus die hier niet bij staat? Grote kans dat wij dit voor je kunnen uitvoeren!

installatiebedrijf Dordrecht DMM
installatiebedrijf Dordrecht bezig met een elektra klus

DMM: Installatiebedrijf Dordrecht

Wil je een wasmachine laten installeren of een datanetwerk laten aanleggen? Onze installateurs van ons installatiebedrijf Dordrecht staan voor je klaar om de klus te klaren. Als experts op het gebied van elektrotechnische installaties weten we dat kennis en ervaring bij dit soort klussen belangrijk zijn. Daarom hebben we ervaren installateurs in dienst om je project zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Jij kan je blijven focussen op je gezin, werk of bedrijf, want wij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard.

Wij zijn jouw installatiebedrijf in Dordrecht en omgeving

Onze thuisbasis is in Papendrecht. Maar onze klanten zijn door heel Nederland verspreid. Daarom komen onze vakmensen van ons installatiebedrijf met de bus naar je toe in Dordrecht. DMM is jouw installatiebedrijf Dordrecht die zowel bedrijven als particulieren helpen met het aansluiten of aanleggen van installaties.

installatiebedrijf Dordrecht bezig met een bouw en installatie klus

Installatiebedrijf voor bedrijven

Ben je jouw bedrijfspand aan het verbouwen?En wil je dat alle installaties goed zijn aangesloten of aangelegd? Dan begrijpen we goed dat je dat wilt laten doen door specialisten. 

Onze vakmensen zorgen ervoor dat je geen tijd en geld verliest als je onderneming door verbouwingen stil komt te liggen.. Jij kan je blijven focussen op je bedrijf en wij verzorgen alle installaties. Van het installeren van een groepenkast met extra groepen tot het aanleggen van netwerkbekabeling zodat het internet nog sneller wordt. Vind je het lastig om te bepalen wat je precies nodig hebt? En wil je graag geadviseerd worden door een expert? Neem dan contact met ons op, want wij adviseren je graag. 

Installatiebedrijf voor particulieren

Wil je een wasmachine laten aansluiten of zonnepanelen laten installeren? Ook dan staan onze vakmensen van ons installatiebedrijf Dordrecht voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat de installaties veilig worden geïnstalleerd en geven je een duidelijke planning vooraf. Jij weet dan precies wat en wanneer er gebeurt.

Wij als aannemer kunnen je ook helpen met een verbouwing of renovatie van je woning of bedrijfspand. Bij een nieuwbouwwoning kunnen wij je voorzien van verschillende elektra installaties. Van wandcontactdozen tot breedplaatvloeren. Onze timmermannen zorgen ervoor dat je dé woning of bedrijfspand van je dromen krijgt.

installatiebedrijf Dordrecht bezig met een installatie klus

Je klus van A tot Z geregeld!

Onze installateurs regelen je klus van a tot z. In deze drukke wereld is het fijn als alles voor je wordt geregeld. Daarom regelen onze installateurs je klus van advies tot en met het aansluiten of aanleggen van je installatie. Want wij begrijpen dat je tijd en energie kostbaar is. Onze installateur hebben de kennis en de ervaring om je klus te klaren, zodat jij je kan blijven focussen op je bedrijf of je werk en gezin.

Als aannemer kunnen we je verbouwing of renovatie ook van van a tot z regelen. Van elektra tot het renoveren van je woning of bedrijfspand. Onze timmermannen, monteurs en elektriciens staan voor je klaar. 

Offerte aanvragen bij DMM: installatiebedrijf Dordrecht?

Wij zijn installatiebedrijf Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat je klus wordt geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze timmermannen, monteurs en elektriciens. 

Wil je dat wij, als installatiebedrijf Dordrecht je helpen met het aanleggen en aansluiten van installaties? Voor particulieren en bedrijven staan wij klaar om installatie klussen te klaren. Mogen wij de klus realiseren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

installatiebedrijf Dordrecht bezig met elektra voor een modulair bouw project

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!