Aannemer Gorinchem: van een keuken plaatsen tot een complete aanbouw

Steeds meer mensen in Gorinchem kiezen ervoor om een aannemer in te schakelen voor de bouw, verbouwing of renovatie van hun woning. De groeiende vraag naar aannemers heeft geleid tot een toenemend aanbod van beschikbare professionals. Maar hoe selecteer je de juiste, betrouwbare aannemer voor jouw project?

Als je overweegt om je huis in Gorinchem te laten verbouwen of renoveren, dan is het van cruciaal belang dat dit wordt uitgevoerd door een bekwame en betrouwbare aannemer. Andere belangrijke factoren die meespelen bij deze keuze zijn een eerlijke prijsstelling, duidelijke afspraken en een korte wachttijd.

Met meer dan 15 jaar ervaring en 10 medewerkers is DMM dé aannemer in Gorinchem die jouw klus geklaard krijgt. Groot of klein. Wij kunnen het!

aannemer gorinchem dmm
aannemer gorinchem kosten

We gaan eerst met je in gesprek om je wensen en eisen te bespreken

Bij DMM Montage en Elektrotechniek zetten we eerlijk advies, een passende offerte en een realistische planning bovenaan onze lijst met prioriteiten. Hoewel dat misschien vanzelfsprekend lijkt, is het dat absoluut niet.

Om jouw project volledig naar tevredenheid uit te voeren, is het essentieel om grondig inzicht te krijgen in jouw wensen. Daarom besteden we hier veel tijd aan. Zodra jouw wensen duidelijk zijn, gaan we direct aan de slag met het opstellen van een geschikte offerte.

Niet ieder project vereist dezelfde aanpak, aangezien we ook kleine klussen aanpakken. Hierbij kun je denken aan taken zoals elektriciteitsinstallatie, laminaatvloeren leggen of deuren monteren.

Aannemer Gorinchem: waar zijn wij goed in?

In Gorinchem staat ons aannemersbedrijf bekend om zijn veelzijdigheid in projecten, variërend van elektrische aansluitingen tot de realisatie van complete aanbouwen. Of het nu gaat om een kleine klus of een grootschalig project, bij ons vinden we geen opdracht te groot of te klein.

Bij DMM beschikken we over experts met diverse specialiteiten binnen ons team, waardoor we uitermate geschikt zijn voor zowel kleine taken, zoals het installeren van laadpalen, als voor omvangrijkere projecten, bijvoorbeeld het bouwen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen voor bedrijven. Onze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Als aannemer nemen we jouw gehele project onder onze hoede, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een nauwgezette uitvoering volgens de afgesproken planning!

 

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is DMM Montage en Elektrotechniek?

Wij zijn een ervaren aannemersbedrijf met een sterke focus op eerlijk advies. In de regio Gorinchem staan wij paraat om te ondersteunen bij projecten in en rond jouw huis of bedrijfspand, ongeacht hun omvang.

Bij DMM staan we open voor zowel grote als kleine opdrachten. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s, maar ook aan het realiseren van complete aanbouwen of garages. Ons diverse team van vakmensen stelt ons in staat om een breed scala aan taken aan te pakken.

Het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning is een ingrijpende onderneming. Daarom vinden we het uitermate belangrijk om jouw wensen grondig te begrijpen en vast te leggen voordat we een passende offerte opstellen.

Mochten er twijfels bestaan over een project of idee, dan zullen we dit altijd open en eerlijk bespreken. Jouw project of idee moet immers volledig naar jouw tevredenheid worden uitgevoerd.

aannemer gorinchem werknemers

Waar kun je ons o.a. voor inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Van bouwtekening of constructieberekening naar een daadwerkelijke verbouwing of renovatie

Of je nu een draagmuur wil laten verwijderen of een extra aanbouw aan je huis wilt laten maken. Bijna in alle gevallen heb je hiervoor een bouwtekening of een constructieberekening nodig. Op basis hiervan kunnen wij jouw bouwproject realiseren.

Houd er rekening mee dat een bouwtekening of constructieberekening bij constructieve wijzigingen aan je woning of bedrijfspand altijd verplicht is. Het is ook verplicht als je geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt.

 

Wanneer heb je geen bouwtekening of constructieberekening nodig?

Als aannemersbedrijf voeren we niet alleen grote klussen uit, maar ook kleinere klussen zoals het vervangen van houten kozijnen of het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer. In deze gevallen heb je geen tekening of berekening nodig. Controleer wel van te voren bij de gemeente of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit is soms ook bij kleinere klussen nodig. 

Wij zijn als aannemer niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen. Dit moet je altijd zelf aanvragen.

aannemer gorinchem werknemers aan het werk

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Ben je op zoek naar een aannemer in Gorinchem die jou kan helpen met een verbouwing of renovatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen