Over ons

Wij zijn DMM Montage & Elektrotechniek

Wij helpen je bij de realisatie van je ideale thuis of werkplek

Met elke klus of bouwproject wordt het pand van je dromen steeds meer werkelijkheid. De realisatie daarvan geef je natuurlijk niet zomaar aan iemand uit handen. 

Wij zijn een montage- en elektrotechniekbedrijf uit Papendrecht dat door onze jarenlange ervaring, aan iedere klus of verbouwing met de uiterste zorg werkt. Door goed te luisteren, komen we tot een resultaat dat perfect op je wensen aansluit.

3 werknemers van DMM aannemer Rotterdam
Wand plaatsen door 2 werknemers DMM aannemersbedrijf

Een betrokken partner voor je hele project

Heb je al concrete plannen en misschien zelfs technische tekeningen? En weet je al precies welke materialen je wilt gebruiken? Mooi, dan kunnen wij je nu verder helpen met het zware werk. 

Van inkoop van de gewenste materialen, tot het maken van de planning. Van een kwalitatieve uitvoering tot het doen van onderhoud. In welke fase van een project we ook zitten, we denken altijd met je mee en geven daarbij eerlijk advies. Want heldere communicatie is essentieel.

Vakmanschap en opleiden

Verder zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen Techniek Nederland en SEI, welke staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daarmee weet je zeker dat je vakmanschap in huis haalt. 

Bovendien zijn wij een Kenteq erkend leerbedrijf en werken wij nauw samen met het verschillende ROC’s. Door het bieden van stageplaatsen dragen we een steentje bij aan de opleiding van breed inzetbare vakmensen die in de toekomst wellicht prima bij ons aan de slag kunnen gaan.

Certificaten voor de industrie

Je kunt ons wekelijks vinden bij een raffinaderij of fabriek. Veel van onze zakelijke opdrachtgevers zijn namelijk actief in de (petrochemische) industrie. Niet elk montagebedrijf kan zomaar in de industrie aan de slag. Voor het uitvoeren van constructie- en onderhoudswerkzaamheden in een risicovolle omgeving, zoals raffinaderijen, bouwterreinen of fabrieken, zijn diverse certificeringen en verzekeringen verplicht. 

Omdat we al jaren actief zijn in de industrie, hebben wij deze zaken vanzelfsprekend op orde. Zo zijn wij al sinds 2010 in het bezit van een VCA*-certificaat, waarmee we de basis leggen om iedere dag weer gezond en veilig aan de slag te gaan. Bij projecten in de industrie, maar ook daarbuiten.

Certificaat voor het installeren van zonnepanelen

Onze installateurs hebben met succes de opleiding Solar-Topfitter afgerond. Dit biedt onze klanten de zekerheid van een kwalitatieve en veilige installatie van zonnepanelen.

De opleiding is er op gericht om zo goed en veilig mogelijk zonnepanelen te kunnen installeren. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan veiligheid en constructieve aspecten: het dak en de aansluiting van de panelen op de omvormer. Met het Solar-Topfitter certificaat garanderen wij dat elke installatie van zonnepanelen op een veilige en correcte manier uitgevoerd wordt.