Je huis laten verbouwen door een aannemer in Dordrecht?

Ben je op zoek naar een aannemer in Dordrecht? DMM is er voor verschillende klussen in en rondom je bedrijfspand of woning. Van het plaatsen van een dakkapel tot het aansluiten van een wasmachine. Uiteraard kunnen onze timmermannen en elektriciens je helpen met verbouwingen en renovaties. Onze mensen denken graag met je mee over je project. Ook maken zij een duidelijke planning. Halen zij de planning niet? Dan laten ze dit op tijd aan je weten. Want wij vinden communicatie belangrijk. 

Team Aannemersbedrijf Dordrecht aan het werk

Waar kunnen we je bij helpen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Team Aannemersbedrijf Dordrecht

Wie is DMM: Aannemersbedrijf Dordrecht?

Wij zijn DMM en actief als aannemersbedrijf in Dordrecht en omgeving. In de laatste jaren zijn we sterk gegroeid en werken we veel samen met vaste partners en klanten. Met een team van meer dan 10 vakmensen sterk kunnen zij je helpen met verbouwingen tot het aansluiten van een laadpaal. Je klus wordt geklaard. Gegarandeerd. Want niets is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als aannemer zorgen we van a tot z voor je project. Wij zijn er voor alle klussen in en rondom je woning of bedrijfspand. Van het plaatsen van zonnepanelen tot het aanleggen van netwerkbekabeling. Ook kunnen we je helpen met het realiseren van een overkapping, veranda of werkplek in de tuin.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren:

 • het afhangen en plaatsen van deuren;
 • het leggen van houten vloeren en laminaat;
 • het (ver)plaatsen van keukens en badkamers;
 • het uitbreiden met een aanbouw, overkapping, serre, balkon of dakkapel;
 • het vervangen, plaatsen en repareren van kozijnen van zowel (hard)hout als kunstof;
 • het plaatsen, aanpassen en renoveren van (tijdelijke) gebouwen.
Aannemersbedrijf Dordrecht medewerker aan het zagen
Aannemersbedrijf Dordrecht voor elektra werkzaamheden

DMM: Jouw aannemersbedrijf in Dordrecht

Wil je een aanbouw of een thuiswerkplek in je achtertuin? Bij dit soort klussen komen verschillende werkzaamheden bij kijken. Naast het zwaar fysieke werk heb je ook (verschillende) vergunningen nodig voor het verbouwen van je woning of bedrijfspand.

Wij kunnen na het vergunningstraject zo’n verbouwing voor je van a tot z regelen. Wij hebben de kennis en ervaring; jij hebt de wensen en ideeën. Onze timmermannen, elektriciens en monteurs staan voor je klaar.

Jouw aannemer in Dordrecht en omgeving

Onze thuisbasis is in Papendrecht, maar als aannemersbedrijf zitten onze klanten door heel Nederland, en dus ook in Dordrecht. Het maakt niet uit waar we de klus mogen klaren, want onze vakmensen komen naar je toe.

Vanuit onze thuisbasis zijn we actief als aannemersbedrijf in Dordrecht. En helpen we bedrijven en particulieren met hun droomwoning of bedrijfspand. Van grote projecten zoals een renovatie tot het aansluiten van een inductiekookplaat.

Aannemersbedrijf Dordrecht voor modulair bouwen

Aannemer voor bedrijven

Zoek je een aannemersbedrijf in Dordrecht die je mag helpen met het uitbreiden van je pand? Dan staan onze timmermannen en elektriciens voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je wensen en behoeften worden gerealiseerd voor een grote verbouwing. Maar kunnen je ook helpen met kleine klussen zoals het plaatsen van een keuken of douches. Wij helpen verschillende soorten ondernemers in uiteenlopende branches. Jij hebt een idee. En onze mensen zorgen ervoor dat het wordt gerealiseerd.

Aannemer voor particulieren

Van aanbouw tot renovatie. Onze vakmensen kunnen je helpen. Uiteraard kunnen ze je ook helpen met het verplaatsen van je keuken naar een andere ruimte. Als aannemersbedrijf in Dordrecht zorgen we ervoor dat jij het huis van je dromen krijg. Onze vakmensen staan klaar voor je bouwklus. Hoe groot of klein die ook is.

Aannemersbedrijf Dordrecht voor nieuwbouwprojecten

Aannemersbedrijf Dordrecht: je project van a tot z geregeld!

Heb je een idee? Dan realiseren we het voor je. Omdat we je zo goed mogelijk willen helpen met je project hebben we graag persoonlijk contact. Want wij vinden communicatie belangrijk. Als aannemersbedrijf Dordrecht staan we klaar voor je grote en kleine projecten. Van het vervangen van kozijnen tot het leggen van een houten vloer.

Uiteraard kunnen we je ook helpen met een verbouwing of renovatie. Maar ook met het afhangen van deuren of het plaatsen van een nieuwe badkamer.

Als aannemersbedrijf in Dordrecht helpen we je graag om je ideale woning of bedrijfspand te realiseren. Van het uitbreiden van je balkon tot het maken van een veranda of overkapping in de tuin.

Service & onderhoud door DMM aannemersbedrijf Dordrecht

Als aannemersbedrijf in Dordrecht kunnen onze servicemonteurs, elektriciens en timmermannen je ook helpen met onderhoud en service voor je woning of bedrijfspand. Van het aansluiten van een wandcontactdoos tot een inpakbalie uitbreiden in het magazijn.

Elektra montage & installatie door DMM

Onze mensen kunnen je ook helpen met het installeren van elektra. Van het aansluiten van een laadpaal tot het aanleggen van een datacommunicatienetwerk. Maar ook voor huishoudelijke apparaten tot ontruimingsinstallaties. Onze vakmensen klaren de klus!

DMM klaart je klus in Dordrecht

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Dordrecht wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Mogen wij je als aannemersbedrijf in Dordrecht helpen om jouw droom pand of woning werkelijkheid te maken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Aannemersbedrijf Dordrecht DMM

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

   

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!