Aannemer Dordrecht: je klus van a tot z geregeld

Ben je op zoek naar een aannemer in Dordrecht? DMM helpt je graag bij het plaatsen van een keuken tot het maken van een carport. Maar we kunnen ook zonnepanelen plaatsen en je woning uitbreiden met een aanbouw. Uiteraard kunnen we je als aannemer Dordrecht ook helpen met grote klussen zoals een verbouwing of renovatie. Wij helpen particulieren en bedrijven met het realiseren van hun droomwoning of bedrijfspand. Ook denken we met je mee en maken we een overzichtelijke planning.

Aannemer Dordrecht aan het werk
Team Aannemer Dordrecht

Wie is DMM: Aannemer Dordrecht?

Als aannemer in Dordrecht zijn we de laatste jaren hard gegroeid en werken we veel samen met vaste partners en klanten in de omgeving van Dordrecht. Ons team van meer dan 10 elektriciens, monteurs en timmermannen helpen je graag met je klus. Of je nu een kookplaat wil laten plaatsen of je bedrijfspand volledig wil laten renoveren. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als aannemer Dordrecht kunnen we je project van a tot z regelen. Wij zijn er voor alle denkbare klussen. Voor bedrijven en particulieren in Dordrecht. Van het aansluiten van een laadpaal tot het plaatsen van een nieuwe badkamer. Maar we kunnen je ook helpen met grote klussen. Onze vakmensen kunnen ook je pand of woning renoveren of verbouwen. Het maakt niet uit hoe groot de klus is. Van aanbouw tot het aanleggen van elektra. DMM klaart de klus!

Werkzaamheden die wij vaak regelmatig uitvoeren bij onze klanten: 

 • het afhangen en plaatsen van deuren;
 • het leggen van houten vloeren en laminaat;
 • het (ver)plaatsen van keukens en badkamers;
 • het uitbreiden met een aanbouw, overkapping, serre, balkon of dakkapel;
 • het vervangen, plaatsen en repareren van kozijnen van zowel (hard)hout als kunstof;
 • het plaatsen, aanpassen en renoveren van (tijdelijke) gebouwen.
Aannemer Dordrecht DMM

DMM: Jouw aannemer Dordrecht

Wil je de keuken in je woning van ruimte verplaatsen? Of wil je het tuinhuisje omtoveren tot een thuiswerkplek? Er zijn dan verschillende zaken die je dient te regelen zoals bijvoorbeeld vergunningen.

Als aannemer Dordrecht kunnen we je helpen zodra je de vergunningen hebt geregeld. Dan kunnen we aan de slag met het realiseren van je droom pand of woning. Jij hebt wensen en ideeën; onze timmermannen en elektriciens maken die ideeën werkelijkheid.

Wij zijn jouw aannemer in Dordrecht en omgeving

Onze vestiging is in Papendrecht, maar we zijn actief door heel Nederland, en dus ook in Dordrecht. Onze vakmensen komen naar je toe en klaren de klus. Mogen we je helpen? Van het leggen en aansluiten van vloerverwarming tot het plaatsen van een dakkapel. Onze timmermannen en elektriciens staan voor je klaar.

Aannemer voor zakelijke klanten

Ben je op zoek naar een aannemer in Dordrecht die je renovatie of verbouwing van a tot z uit handen neemt? Onze vakmensen staan voor je klaar. Zij helpen je graag bij het realiseren van je droompand. Bij een grote verbouwing of renovatie is het belangrijk dat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Door onze kennis en ervaring kunnen we je klus goed laten verlopen. En realiseren we je wensen en ideeën voor je droompand. Ook zorgen we ervoor dat jij je kan blijven focussen op je onderneming. Want onze timmermannen en elektriciens klaren je klus van begin tot eind. Wist je dat we je ook kunnen helpen met het herindelen van je bedrijfspand? Ook dan staat DMM, aannemer Dordrecht voor je klaar.  

Aannemer voor particulieren klanten

Van het installeren van zonnepanelen tot het plaatsen van een nieuwe badkamer. Als aannemer Dordrecht kunnen we je helpen met grote en kleine klussen. Wij kunnen je dus ook helpen met een grote verbouwing of renovatie. Jij hebt de vergunningen; wij hebben de kennis, tools en ervaring om de klus te klaren. 

Aannemer Dordrecht: jouw project van begin tot eind geregeld!

Wij zorgen ervoor dat je klus van begin tot eind wordt geregeld. Van een klein klusje tot een complete verbouwing. Onze vakmensen kunnen je helpen met het aansluiten van een kookplaat tot het volledig renoveren van de binnen- en buitenkant van je woning of bedrijfspand.

Wil je dat we je helpen met het realiseren van een aanbouw of het herindelen van je bedrijfspand? Ook dan staan we voor je klaar. Wij zijn er voor alle denkbare klussen voor je bedrijfspand of woning in Dordrecht en omgeving.

DMM ook voor tijdelijke units & installatie klussen

Wist je dat we je ook kunnen helpen met het realiseren van een tijdelijke unit? Onze partner verzorgt de unit en wij monteren hem bij je op locatie. Ideaal als je verbouwing of renovatie langer gaat duren. 

Ook kunnen we je helpen met alle installatie klussen in en rondom je woning en bedrijfspand. Wij kunnen je dus ook helpen met het plaatsen van zonnepanelen en het aanleggen van netwerkbekabeling.

Van offerte tot realisatie

#1 offerte aanvragen voor je bouwklus

Ben je overtuigd van onze kennis en ervaring? Dan kan je een offerte aanvragen via de offerte knop. Wil je alle informatie zo volledig mogelijk invullen? Dan kunnen wij een zo passend mogelijke offerte voor je maken. 

#2 Wij nemen contact met je op

Na het maken van je offerte nemen we contact met je op. Soms hebben we nog een paar vragen over je project, want we willen natuurlijk een zo goed mogelijk voorstel voor je maken.

Bij grote klussen willen we vaak graag even bij je langskomen op locatie. Voor het verplaatsen van een badkamer of voor het renoveren van je woning of pand willen we altijd graag het gebouw bekijken. Voor kleine projecten zoals voor het afhangen van deuren is dit niet nodig.

#3 Onze vakmensen gaan voor je aan de slag!

Nadat je een akkoord hebt gegeven op ons voorstel kunnen we voor je aan de slag. Uiteraard spreken we een datum af wanneer we starten met je bouwklus. Ook zullen we duidelijk met je communiceren wanneer we verwachten dat je klus is geklaard. 

#4 Je bouw klus geklaard door DMM

Onze timmermannen, elektriciens en monteurs hebben je bouw klus geklaard. Nu kan je genieten van je nieuwe overkapping, aanbouw of van je badkamer die is verplaatst naar een andere ruimte.

Uiteraard helpen we je graag weer bij de volgende bouw- of installatie klus.

Je klus laten klaren door DMM? Dit zijn de voordelen

✔︎ Je kan ons inhuren voor al je klussen in en rondom je woning of bedrijfspand;

✔︎ je kan ons dus inhuren voor het afhangen van een deur tot een complete renovatie of aanbouw;

✔︎ je kan ons ook inhuren voor service en onderhoud;

✔︎ je project nemen we volledig uit handen;

✔︎ je klus wordt hoe dan ook geklaard door onze timmermannen, monteurs en elektriciens.

Aannemer Dordrecht bezig met elektra
Aannemer Dordrecht voor modulair bouwen project

Offerte aanvragen bij DMM: aannemer Dordrecht?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Dordrecht wordt gerealiseerd door onze timmermannen en elektriciens. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Mogen we je als aannemer Dordrecht helpen met het realiseren van je droomwoning of pand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

   

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.

Aannemer Dordrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!