DMM: Aannemer Rotterdam gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties

Aannemer Rotterdam nodig? Voor alle denkbare werkzaamheden in en rondom je huis of bedrijfspand kun je bij ons terecht. Van een nieuwe badkamer tot een overkapping in de tuin en van het leggen van een houten vloer tot het plaatsen van een dakkapel. Bij elk project denken we met je mee en maken we een duidelijke planning. Redden we de planning niet? Dan laten we dit tijdig aan je weten. Communicatie is voor ons het belangrijkste.

DMM Aannemer Rotterdam voor particulieren
DMM: Aannemer Rotterdam

Wie is DMM: Aannemer Rotterdam?

Wij zijn DMM montage & elektrotechniek als aannemer in de regio van Rotterdam. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid en werken we met veel vaste klanten samen. Met een team van meer dan 10 medewerkers bestaande uit elektriciens, timmermannen en monteurs krijgen we iedere klus geklaard. Gegarandeerd. Of je nu een inductiekookplaat wilt laten aansluiten of een huis wilt laten verbouwen. Wij kunnen je hierbij helpen. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als aannemer in Rotterdam regelen wij alles voor jouw project, van a tot z. Wij zijn er voor alle denkbare klussen in je huis of bedrijfspand. Ook helpen wij je graag bij de realisatie van je ideale thuis of werkplek.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren: 

  • het afhangen en plaatsen van deuren;
  • het leggen van houten vloeren en laminaat;
  • het (ver)plaatsen van keukens en badkamers;
  • het uitbreiden met een aanbouw, overkapping, serre, balkon of dakkapel;
  • het vervangen, plaatsen en repareren van kozijnen van zowel (hard)hout als kunstof;
  • het plaatsen, aanpassen en renoveren van (tijdelijke) gebouwen.
Aannemers Rotterdam voor bedrijven
Werknemers van aannemer Rotterdam aan het werk

DMM: Jouw aannemer in Rotterdam

Wil je de keuken in je woning verplaatsen of een nieuwe (werk)ruimte creëren? Bij dit soort projecten komen vaak meerdere aspecten bij kijken. Los van het fysieke werk, ben je ook verplicht om te voldoen aan (verschillende) vergunningen voor het verbouwen van je huis.

Wij kunnen na na het vergunningstraject zo’n verbouwing voor je van begin tot eind regelen. Wij zorgen ervoor dat je de bedrijfspand of woning van je dromen krijgt. Wij hebben de kennis en ervaring; jij hebt de wensen en ideeën.

Wij zijn jouw aannemersbedrijf in Rotterdam en omgeving

Als aannemer hebben wij onze thuisbasis in Papendrecht, maar onze klanten zitten door heel Nederland, en dus ook in Rotterdam. Het maakt niet uit waar jij bent, want wij komen naar je toe.

Vanuit onze vestiging zijn wij als aannemer Rotterdam bezig met verschillende soorten projecten voor bedrijven en voor particulieren. En zorgen ervoor dat jouw klus wordt geklaard! Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Aannemer voor zakelijke klanten

Ben je op zoek naar een aannemersbedrijf in Rotterdam voor jouw bedrijfspand? Wil je jouw pand uitbreiden of de beschikbare ruimte zo goed mogelijk gebruiken? Dan staan onze vakmensen voor je klaar. Een bedrijfspand is erg belangrijk voor ondernemers. Onze vakmensen kunnen een bedrijfspands verbouwen om hem aan te laten sluiten op de behoeften en wensen van de klant. Dit doen wij al voor verschillende soorten bedrijven in verschillende branches.  

Aannemer voor particulieren

Wil je een aanbouw of renovatie? Of wil je een keuken of badkamer naar een andere ruimte verplaatsen? Ook dan kunnen we je als aannemer in Rotterdam helpen met het realiseren van jouw ideale thuis. Wij begeleiden en realiseren jouw project van begin tot eind.   

Aannemer Rotterdam: jouw project van begin tot eind geregeld!

Als aannemer regelen wij alles voor jouw project in Rotterdam. Jij hebt een idee en wij realiseren een bedrijfspand of thuis van je dromen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij graag persoonlijk contact. Dit doen wij voor de grote projecten, maar ook voor de kleine projecten. Van een grote verbouwing tot het plaatsen en afhangen van deuren. Wij helpen je graag van begin tot eind en kunnen je ook nog van service en onderhoud voorzien.

Ook helpen we je met een grote renovatie tot het plaatsen van kozijnen, maar ook het verplaatsen van je keuken van de voor- naar de achterkant van jouw woning. 

Als aannemersbedrijf helpen we je ook met het leggen van een nieuwe vloer of het uitbreiden van je tuin met een veranda, serre of overkapping. Heb je geen tuin? Dat is ook geen probleem, want we kunnen je balkon ook uitbreiden. Wij zijn jouw aannemer in Rotterdam om jouw bedrijfspand of woning van binnen of van buiten op te knappen of uit te breiden.

Onderhoud en service door DMM aannemer Rotterdam

Van verbouwingen tot het renoveren van een woning of bedrijfspand. Als aannemer  Rotterdam helpen we je graag met het renoveren van je bedrijfspand of woning in Rotterdam. Het opknappen van de binnenkant of de buitenkant van je woning of pand is voor ons geen enkel probleem! 

Installatie en elektra montage door DMM

Als aannemer kunnen we je ook helpen met installatie en elektra montage. Wij helpen je met het aansluiten van je huishoudelijke apparaten, maar ook met een brand-ontruimingsinstallatie voor je bedrijfspand of woning. Met DMM heb je maar met één partij te maken tijdens een klus of project. 

Meer dan alleen een aannemer

Wist je dat we meer doen dan alleen het afhangen van deuren of een aanbouw realiseren? Wij kunnen je namelijk ook helpen met alle installatie klussen in en rondom je woning of bedrijfspand. Van het aansluiten van een laadpaal tot het aanleggen van een data- en communicatienetwerken. 

Ook kunnen we je helpen met een tijdelijke kantoor- of woonruimte. Ideaal als je project langer duurt en het werk of het gezinsleven toch door moet gaan.

Zo gaat DMM te werk:

#1 je vraagt een offerte aan

Overtuigd van onze expertise voor je bouw klus? Vraag dan via de offerte knop een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, omdat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

#2 Wij nemen contact met je op

Nadat we je voorstel hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Wij stellen je een paar vragen om je voorstel nog passender te maken. In sommige gevallen komen we het liefst bij je langs op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen we graag bij je langs en kunnen we je woning of bedrijfspand met eigen ogen zien.

Na het beantwoorden van onze vragen, kunnen we een offerte maken die perfect aansluit op de bouw klus. Nu wachten we op je akkoord, zodat we binnenkort voor je aan de slag kunnen gaan.

#3 Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen met je bouw klus. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Aannemers Rotterdam voor bedrijven

Grote of kleine klus? Kies voor DMM

✔︎ Je kan ons inhuren voor al je klussen in en rondom je woning of bedrijfspand;

✔︎ je kan ons dus inhuren voor het afhangen van een deur tot een complete renovatie of aanbouw;

✔︎ je kan ons ook inhuren voor service en onderhoud;

✔︎ je project nemen we volledig uit handen;

✔︎ je klus wordt hoe dan ook geklaard door onze timmermannen, monteurs en elektriciens.

Offerte aanvragen bij DMM: aannemer Rotterdam?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Rotterdam wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Mogen wij je als aannemer Rotterdam helpen om jouw droom pand of woning werkelijkheid te maken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Aannemer Rotterdam nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!