Aannemer Rotterdam: van elektra tot complete aanbouw

In Rotterdam laten steeds meer mensen hun woning bouwen, verbouwen of renoveren door een aannemer. Door die grote vraag naar aannemers, zijn er steeds meer te vinden. Maar hoe kies je een betrouwbare voor jouw project?

Als je jouw woning wil verbouwen of renoveren, dan wil je dit het liefst laten doen door een vakkundige en betrouwbare aannemer. Daarnaast zijn een eerlijke prijs en heldere afspraken belangrijk. Net als een korte wachttijd.

Met meer dan 15 jaar ervaring en 10 medewerkers is DMM dé aannemer in Rotterdam die jouw klus geklaard krijgt. Groot of klein. Wij kunnen het!

3 werknemers van DMM aannemer Rotterdam
Wand plaatsen door 2 werknemers DMM aannemersbedrijf

We brengen eerst jouw wensen in kaart

Een eerlijk advies, passende offerte en realistische planning zijn voor ons bij DMM Montage en Elektrotechniek de belangrijkste drie zaken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar niets is minder waar.

Om het project volledig naar wens uit te voeren, is het belangrijk om eerst jouw wensen goed in kaart te brengen. Daarom besteden wij hier veel tijd aan. Pas als jouw wensen helder zijn, gaan we aan de slag met een passende offerte.

Dit is niet bij ieder project noodzakelijk, want wij verzorgen ook kleinere klussen. Denk hierbij aan het plaatsen van elektra, het leggen van een laminaat vloer of het afhangen van deuren.

Aannemer Rotterdam: waar zijn wij goed in?

In Rotterdam staan wij als aannemer bekend om onze diversiteit aan projecten. Dat varieert van het aansluiten van elektra tot aan het zetten van een complete aanbouw. Geen klus is te groot of te klein.

Bij DMM werken professionals uit verschillende vakgebieden. Dat maakt ons sterk in het kleine werk zoals het installeren van een laadpaal, maar ook het bouwen van een (tijdelijke) sanitaire voorziening bij een bedrijf. We zijn zowel bij particulieren als bedrijven actief.

Wij nemen als aannemer jouw hele project uit handen. Daarmee weet je zeker dat er volgens planning gewerkt wordt!

 

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is DMM Montage en Elektrotechniek?

Wij zijn een deskundige aannemer met eerlijk advies. In de regio Rotterdam helpen wij met klussen in of rondom jouw woning of bedrijfspand. Groot of klein, wij kunnen het.

Bij DMM nemen we zowel grote als kleine opdrachten aan. Denk hierbij aan het aansluiten van een laadpaal voor een elektrische auto, maar ook aan het plaatsen van een complete aanbouw of garage. Door onze diversiteit aan vakmensen is dit mogelijk.

Het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning is een ingrijpende klus. Daarom vinden we het belangrijk om goed in kaart te brengen wat jouw wensen zijn. Pas als die in kaart zijn, maken we een passende offerte.

Zijn er twijfels over een project of idee? Dan zullen we dit altijd eerlijk zeggen. Want jouw project of idee moet wel helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden.

Ook voor kleinere installaties kun je ons als installatiebedrijf in Rotterdam inschakelen.

Vrolijke werknemers van aannemer Rotterdam

Waar kun je ons o.a. voor inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Van bouwtekening of constructieberekening naar een daadwerkelijke verbouwing of renovatie

Of je nu een draagmuur wil laten verwijderen of een extra aanbouw aan je huis wilt laten maken. Bijna in alle gevallen heb je hiervoor een bouwtekening of een constructieberekening nodig. Op basis hiervan kunnen wij jouw bouwproject realiseren.

Houd er rekening mee dat een bouwtekening of constructieberekening bij constructieve wijzigingen aan je woning of bedrijfspand altijd verplicht is. Het is ook verplicht als je geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt.

 

Wanneer heb je geen bouwtekening of constructieberekening nodig?

Als aannemersbedrijf voeren we niet alleen grote klussen uit, maar ook kleinere klussen zoals het vervangen van houten kozijnen of het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer. In deze gevallen heb je geen tekening of berekening nodig. Controleer wel van te voren bij de gemeente of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit is soms ook bij kleinere klussen nodig. 

Wij zijn als aannemer niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen. Dit moet je altijd zelf aanvragen.

Twee werknemers DMM aannemer Rotterdam aan het werk
Woning in Rotterdam

Als aannemer zijn wij gespecialiseerd in zowel nieuwbouwwoningen als echte Rotterdamse jaren 30 woningen

In de afgelopen jaren hebben we Rotterdam sterk zien veranderen. Waar er vroeger een stuk minder te beleven was, is het nu een levendige stad geworden waar mensen graag willen wonen. Voorheen verhuisden mensen vaak zodra ze kinderen kregen naar één van de omliggende steden in de regio van Rotterdam, maar we zien nu dat veel gezinnen blijven wonen in de stad. Dit zien we als aannemer ook terug in het aantal verbouwingen. 

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in woonplezier. Bij veel oudere woningen hebben we oude houten kozijnen vervangen, nieuwe deuren geplaatst of een aanbouw gemaakt voor meer woonruimte. Bij nieuwere woningen plaatsen we vaak dakkapellen of een overkapping in de tuin.

Wil je een nieuwe keuken laten plaatsen en moet hiervoor een extra groep aangelegd worden? Ook dat kunnen we doen. Onze elektriciens in Rotterdam beschikken over de kennis om elektrotechnische installaties te monteren.

 

Hoe gaan wij te werk

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Ben je op zoek naar een aannemer in Rotterdam die jou kan helpen met een verbouwing of renovatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

   

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.