Modulair bouwen: tijdelijke woon- of kantoorruimte nodig?

Moet er onderhoud worden gepleegd aan één of meerdere installaties in je fabriek? Heeft je school te weinig ruimte of gaat de school verhuizen en zijn er tijdelijke schoolgebouwen nodig? Of moeten er binnen korte tijd festival units worden geplaatst voor een festival?

Wanneer je een tijdelijke unit nodig hebt, is het belangrijk om een expert in modulair bouwen in te schakelen. Wij zijn die expert!

Met meer dan 15 jaar ervaring en 10 medewerkers is DMM dé modulair bouwer die je tijdelijke huisvesting, kantoorruimte, opslagruimte of bouwkeet realiseert!

Modulair bouwen door DMM

Eerst brengen we jouw wensen in kaart

Tijdelijke units zijn ideaal als er een turnaround is, tijdelijke schoolgebouwen nodig zijn of wanneer er op een bouwplaats een unit nodig is voor het personeel.

We willen eerst je wensen in kaart brengen. Wat zijn jouw modulair bouwen wensen? Hoe groot wil je dat de unit is en welke functionaliteit moeten erin zitten? Pas als we dit begrijpen, kunnen we een offerte op maat maken.

Wanneer je alleen een tijdelijke unit nodig hebt, is een uitgebreid gesprek niet altijd nodig. Je wilt dat we snel kunnen schakelen, en zullen dit dan uiteraard ook doen.

Wist je dat we je met meer dan alleen een tijdelijke unit kunnen helpen?

We kunnen je ook helpen met het realiseren van een verbouwing of renovatie! Van elektra installaties tot een complete uitbouw van je bedrijfspand. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Modulair bouwen specialist DMM: wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wij staan bekend om onze diversiteit aan opdrachten. Deze opdrachten variëren van het plaatsen en monteren van een bouwketens, tijdelijke werk- en opslagruimtes voor turnarounds en het maken van tijdelijke woonruimtes voor vluchtelingen.

In ons bedrijf werken professionals met allemaal hun eigen expertise. Dat zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren welke tijdelijke unit de beste keuze is tot het afmonteren van het tijdelijke gebouw. Rechts van deze tekst hebben we de werkzaamheden die we uit kunnen voeren onder elkaar in een rijtje gezet. Je kunt dan overzichtelijk zien wat we voor je kunnen beteken.

✔︎ Het afmonteren van de tijdelijke units en gebouwen
✔︎ Het plaatsen van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen
✔︎ Het adviseren en consulteren aan bedrijven
✔︎ Het voorzien in elektriciteit en de nodige elektronica
✔︎ Het installeren en keuren van brandmeldingssystemen en data installaties

Modulair bouwen en elektra werkzaamheden

Heb je een vraag? Neem dan direct contact met ons op

Contact opnemen

Wie is DMM montage en elektrotechniek?

Wij zijn actief als installatiebedrijf en aannemer in Rotterdam en omgeving. In deze regio voeren we verschillende verbouwingen, renovaties, installaties en modulair bouwen werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven.

We kunnen je helpen met het uitbreiden van je bedrijfspand, tijdelijke units opzetten voor een turnaround, maar kunnen ook complete woningen renoveren.

Heb je alleen een tijdelijke unit nodig? We ondersteunen je graag. We vinden het belangrijk dat jouw klus of project volledig naar wens gerealiseerd wordt.

Modulair bouwen voor bedrijven

Bij zakelijke klanten zijn de klussen tijdelijke units plaatsen. We kunnen eenvoudige bouwketens plaatsen, maar kunnen ook een complete opslag inclusief kantoorruimte realiseren.

 

Wat voor units kunnen jullie plaatsen?

 • Kantoorunits
 • Woonunits
 • Schaftkeet units
 • Sanitairunits
 • Opslagunits
 • Schakelunits
 • Kassa-units
 • School units
 • Kleedunits

Complete verhuizing van meerdere semi-permanente gebouwen van een hondenvereniging verzorgd.

Veel aanvragen zijn van bedrijven die in korte tijd een partij nodig hebben die hun kan helpen bij hun modulair bouwen klus. Zo ook VDH Kringgroep uit Etten-Leur. Het grond waar de hondenvereniging op stond, werd door de gemeente verkocht. Daarom moesten ze binnen korte tijd verhuizen.

Bij een project als een complete verhuizing wil je graag dat één partij verantwoordelijkheid is. En dat waren wij! We hebben het project van a tot z verzorgd.

De grond en de fundering op de nieuwe locatie hebben we gereed laten maken door een gespecialiseerd bedrijf. Vervolgens heeft ons team de semi-permanente gebouwen gedemonteerd op de oude locatie, vervoerd en gemonteerd op de nieuwe locatie.

Wil je meer weten of alle foto’s bekijken van dit project? Klik dan hier.

Modulair bouwen verhuizing
Modulair bouwen project Rotterdam

Renovatie van een semi-permanente kantine op de Maasvlakte uitgevoerd

Semi-permanente gebouwen worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, in de tuin van een huis dat wordt gerenoveerd of op locaties als de Maasvlakte. In veel gevallen worden deze gebouwen permanent én jarenlang op één locatie gebruikt. Daardoor kan het voorkomen dat de unit door strenge winters en warme zomers geleidelijk wordt aangetast. Soms is het alleen aan de buitenkant te zien, maar zo nu en dan heeft het ook invloed op het binnenwerk van het gebouw.

Door sneeuw, regen en ochtenddauw kan de muur gaan werken. Vocht en temperatuurverschillen zijn funest voor hout. De muur krijgt naarmate de jaren scheurtjes in het materiaal. Het vocht dat in de scheuren komt, kan het binnenwerk van het gebouw aantasten. Bij deze klant was de gevel zo erg beschadigd dat we deze volledig moesten vervangen. De kantine op de Maasvlakte kan er nu weer jaren tegenaan!

Wil je meer weten of alle foto’s bekijken van dit project? Klik dan hier.

Zo gaan wij te werk:

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je aannemers- of modulair bouwen klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel zo passend mogelijk kunnen maken.

We kunnen je onder andere helpen met een:

 • Aanbouw
 • Renovatie
 • Tijdelijke woon- of kantoorruimte
 • Keuken of badkamer (ver)plaatsen
 • Elektra- en data netwerk aanleggen.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen aan te laten sluiten.

Als het nodig is, komen we bij je op bezoek om de locatie te bekijken. We kunnen dan goed inschatten of de verbouwing, renovatie of tijdelijke unit geheel naar jouw wens kan worden gerealiseerd. Voor kleine klussen, hoeven we vaak langs te komen, maar voor grote klussen als modulair bouwen, renovaties en verbouwingen vaak wel.

 

We gaan jouw verbouwing, renovatie of modulair bouwen project realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!