Modulair bouwen: tijdelijke woon- of kantoorruimte nodig?

Ben je op zoek naar een partij die is gespecialiseerd in modulair bouwen? Of het nu om tijdelijke of semi-permanente gebouwen gaat, wij monteren de units en zorgen ervoor dat ze direct klaar zijn voor gebruik. Van het monteren tot het aanleggen van elektra voor tijdelijke units. En van het adviseren van bedrijven tot het installeren en keuren van brandmeldingssystemen en noodverlichting. Bij elk project denken we met je mee en zorgen we voor een duidelijke planning voor het project. Halen wij de gewenste planning niet? Dan laten we je dit op tijd weten. Communicatie is erg belangrijk voor ons.

Wie is DMM: Modulair bouwen Nederland?

Wij zijn DMM en al jaren actief in modulair bouwen in Nederland. In de afgelopen jaren zijn we fors gegroeid en werken we met veel vaste klanten samen. Met een team van meer dan 10 medewerkers die bestaan uit monteurs, timmermannen en elektriciens zorgen zij ervoor dat de klus wordt geklaard. Gegarandeerd. Van het plaatsen van een kleine tijdelijke unit tot het opbouwen van een semi-permanente bedrijfspand. Wij kunnen je hierbij helpen, want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.  

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als modulair bouwen specialist regelen we alles voor je project, van begin tot eind. Van het adviseren voor een groot project tot het bouwen van een tijdelijke of semi-permanente gebouwen die voorzien zijn van de benodigde apparatuur.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren: 

  • het afmonteren van tijdelijke units en gebouwen;
  • het voorzien van elektriciteit en de nodige elektronica;
  • het plaatsen van sanitaire voorzieningen;
  • het installeren en keuren van brandmeldingssystemen en noodverlichting; 
  • het adviseren en consulteren aan bedrijven;
  • het installeren van data-installaties.

Heb je speciale wensen voor jouw modulaire bouwproject?

Neem dan contact met ons op, want wij kunnen je vast en zeker helpen!

DMM: Modulair bouwspecialist

Als modulair bouwspecialist hebben we onze hoofdvestiging in Papendrecht, maar onze klanten zitten door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar jouw project moet worden geklaard, want onze vakmensen komen naar je toe. Zij helpen je met de bouw tot het afmonteren van een tijdelijke woning- of kantoorruimte

Modulair bouwen voor bedrijven

Wil je een tijdelijke kantoorruimte voor je onderneming? Wij begrijpen goed dat je als ondernemer niet stil wilt blijven staan bij een grote verbouwing. Het kan een lange tijd duren, waardoor je veel geld kan mislopen. Door een tijdelijke of semi-permanente kantoor en/of opslagruimte te laten bouwen, kan het werk door blijven gaan. Zo komen je werkzaamheden niet stil te liggen. Dit doen we in samenwerking met onze opdrachtgevers.


Als je een langere verbouwing of renovatie hebt, dan kunnen we ook tijdelijke kantoor- en opslagruimtes voor je regelen. Dan weet je zeker dat het werk niet stil komt te liggen.

Modulair bouwen voor particulieren

Heb je een grote verbouwing of renovatie? En wil je graag een tijdelijke woonruimte waar je ongestoord verder kan leven? Dan is een tijdelijke woonunit ideaal.  Wij voorzien het van sanitaire voorzieningen, elektriciteit en de nodige elektronica zodat jij en je gezin van alles zijn voorzien.

Wist je dat onze installatie mensen en timmermannen ook aan de slag kunnen met je aanbouw of renovatie klus? Als aannemer staan er meer dan 10 mensen klaar voor je project. Wij hebben elektriciens, timmermannen en monteurs voor je project klaar staan. Zij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard en daarna kan je genieten van je droomwoning.

Je modulair bouwen project van begin tot eind geregeld!

Een grote verbouwing of renovatie kost erg veel energie, tijd en geld. Onze vakmensen kunnen je helpen door de verbouwing of renovatie op zich te nemen. Zij regelen dat je project wordt geklaard. Van ontwerp tot het leggen van de vloer en plaatsen van de kozijnen.

Ook kunnen er tijdelijke units of semi-permanente gebouwen gebouwd voor woon-, werk- of opslagruimtes

Modulair bouwen offerte aanvragen?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw modulair bouwen project wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: Jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Mogen wij jouw modulair bouwproject realiseren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!