Elektrotechniek Rotterdam: van extra groep tot datanetwerk

Op zoek naar elektrotechniek in Rotterdam? DMM helpt je graag bij het aansluiten van een inductiekookplaat, droger en andere huishoudelijke apparaten. Maar kunnen je ook helpen met het aanleggen van een datanetwerk of netwerkbekabeling. Wij zijn actief in het aanleggen en aansluiten van elektrotechniek in Rotterdam.

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties helpen onze timmermannen, monteurs en elektriciens je graag in Rotterdam.

Elektrotechniek Rotterdam DMM-Montage
Elektrotechniek Rotterdam DMM-Montage

Elektrotechniek Rotterdam: Wie is DMM-montage

DMM is al jaren actief in de elektrotechniek in Rotterdam en omgeving. De laatste jaren zijn we groter geworden en werken we veel samen met vaste klanten en partners. Met een team van meer dan 10 elektriciens, timmermannen en monteurs kunnen we je helpen met verschillende klussen, dus ook met elektrotechniek in Rotterdam. Van het aansluiten van een droger tot het aanleggen van een datanetwerk. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Welke elektrotechniek klussen kunnen we uitvoeren?

Heb je hulp nodig met elektrotechniek in Rotterdam? Dan zorgen onze mensen ervoor dat alle elektrotechnische installaties worden aangesloten of aangelegd. Voor grote en voor kleine projecten. Onze vakmensen helpen je graag met je klus.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren bij onze klanten zijn: 

  • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
  • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
  • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
  • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
  • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
  • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
  • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).

Heb je een klus die hier niet bij staat? Grote kans dat wij dit wel kunnen!

Elektrotechniek Rotterdam DMM
Elektrotechniek Rotterdam bezig met elektra

DMM-montage: Elektrotechniek Rotterdam

Wil je een fornuis laten aansluiten of een ontruimingsinstallatie laten installeren? Dan staan we voor je klaar. En zorgen ervoor dat je elektrotechniek klus wordt geklaard in Rotterdam. Want bij elektrotechniek komt veel kijken. Daarom werken wij met vakmensen die kennis en ervaring hebben van elektrotechniek en je klus van a tot z klaren.

DMM verzorgd al je elektrotechniek in Rotterdam en omgeving

Wij zijn er voor elektrotechniek in Rotterdam en omgeving, maar onze thuisbasis is in Papendrecht. Wij verzorgen klussen door heel Nederland, en dus ook in Rotterdam. Voor bedrijven en particulieren. Onze elektriciens helpen je graag met elektrotechniek voor je bedrijfspand of woning.

Elektrotechniek Rotterdam afmonteren van wandcontactdoos

Elektrotechniek voor zakelijke klanten

Heb je een verbouwing? En wil je zeker weten dat alles wat met elektrotechniek te maken heeft goed wordt geńęstaleerd? Dan begrijpen we dat je dit wilt laten doen door vakmensen. Zij zorgen ervoor dat je tijd bespaart en je business geld blijft verdienen omdat werkzaamheden niet stil komen te liggen. Van het aansluiten van zonnepanelen tot het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Of wil je internetkabels door heel je pand? Ook daarmee kunnen we je helpen. Verzin jij de elektrotechniek klus? Dan komen onze vakmensen de klus voor je klaren. Weet je nog niet welke oplossing de beste is voor jou? Dan denken we graag met je mee en voorzien je van advies.

Heb je een lange periode een verbouwing of renovatie? Dan kunnen we ook tijdelijke werk- en opslagruimte voor je regelen. Je weet dan 100% zeker dat je onderneming blijft doordraaien.

Elektrotechniek voor particulieren klanten

Wil je een wandcontactdoos of zonnepanelen laten aansluiten? Ook dan kunnen we je helpen met elektrotechniek in Rotterdam. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de klus op tijd af is en veilig wordt uitgevoerd.

Wist je dat we je als aannemer ook kunnen helpen met een verbouwing of renovatie? Maar we kunnen je ook helpen met het aanleggen en aansluiten van elektra voor nieuwbouwwoningen. Onze timmermannen, elektriciens en monteurs staan voor je klaar.

Elektrotechniek Rotterdam afmonteren van stopcontact

Je installatie klus geklaard door DMM Elektrotechniek Rotterdam

Het aanleggen en aansluiten van elektrotechniek kan veel tijd, geld en energie kosten. Hoe fijn is het dan dat wij je klus van a tot z regelen. Je hoeft zelf niet bezig te met elektrotechniek en kan je tijd gewoon blijven investeren in je bedrijf. Maar ook als particulier kan je met een gerust hart je klus aan ons overlaten. Je weet dan zeker dat onze vakmensen de klus klaren.

DMM: Offerte aanvragen bij elektrotechniek Rotterdam?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw elektrotechniek klus in Rotterdam wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Mogen wij je helpen met elektrotechniek in Rotterdam helpen om jouw droom pand of woning van installaties te voorzien? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Elektrotechniek Rotterdam afmonteren

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!