Elektro bedrijf Rotterdam | De #1 in elektrotechniek | DMM

Ben je op zoek naar een elektro bedrijf in Rotterdam? Wij zijn er om een brand-ontruimingsinstallatie te installeren, maar ook om je huishoudelijke apparaten aan te sluiten. Als elektro bedrijf hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijfspand of woning van elektrische installaties te voorzien. Bij elk project denken we met je mee. Wij kunnen de inkoop van de materialen voor je verzorgen en maken een duidelijke planning. Halen wij de planning niet? Dan laten we je dit op tijd weten. Communicatie met de klant vinden we belangrijk.  

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties helpen onze timmermannen, monteurs en elektriciens je graag in Rotterdam.

Wie is DMM: Elektro bedrijf Rotterdam?

DMM is al jaren actief als elektro bedrijf in Rotterdam en omgeving. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid en werken we veel samen met vaste klanten. Met een team van meer dan 10 mensen zorgen we dat de klus wordt geklaard. Van het aansluiten van een droger tot het installeren van data- en communicatienetwerken. Wij kunnen je hierbij helpen. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als elektro bedrijf Rotterdam regelen wij alles voor je project, van a tot z. Van het adviseren tot het aanleggen en aansluiten van installaties voor je woning of bedrijfspand.

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren: 

  • het leveren en plaatsen van een groepenkast en extra groepen;
  • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
  • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
  • het aansluiten van laadpalen voor voertuigen;
  • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
  • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
  • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).

DMM: jouw elektro bedrijf Rotterdam

Wil je een wasmachine laten aansluiten of complexe elektrotechnische netwerken laten aanleggen? Onze ervaren elektrotechnici zorgen ervoor dat jouw klus wordt geklaard omdat dit soort klussen vragen om verstand van elektrotechniek.

Wist je dat onze timmermannen, monteurs en elektriciens je ook kunnen helpen bij je verbouwing of renovatie? Als aannemer staan er meer dan 10 mensen klaar voor je project. Zij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard en dat jij kan genieten van je pand of woning.

Wij zijn jouw elektro bedrijf in Rotterdam en omgeving

Als elektro bedrijf hebben wij onze thuisbasis in Papendrecht, maar onze klanten zitten door heel Nederland, en dus ook in Rotterdam. Wij komen naar je toe om de installatie klus uit te voeren.

Elektro bedrijf voor zakelijke klanten

Wil je een datanetwerk laten aanleggen of een kookplaat laten aansluiten? Als je een pand wilt laten uitbreiden, dan komt daar elektra werk bij kijken. Wij begrijpen goed dat je dit als bedrijf wilt uitbesteden, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Elektro bedrijf voor particulieren klanten

Wil je een wasmachine, laadpaal of zonnepanelen laten aansluiten? Of maak je een thuiswerkplek in je tuin? Ook bij het aansluiten van een sauna of jacuzzi in de tuin staan we voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat alle elektrotechnische klussen worden uitgevoerd door onze vakmensen. Dit kunnen we ook voor nieuwbouwwoningen.  Van breedplaatvloeren tot wandcontactdozen.

Je project van begin tot eind geregeld door DMM elektro bedrijf Rotterdam

Het aanleggen van data-communicatienetwerken of netwerkbekabeling kan een hoop geld, tijd en energie kosten. Onze elektriciens kunnen dit op zich nemen en zorgen dat je weer snel aan de slag kan gaan. Van advies tot installatie. Het wordt voor je geregeld door onze vakmensen. 

Offerte aanvragen bij DDM elektro bedrijf Rotterdam?

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw klus in Rotterdam wordt geklaard door onze vakmensen. Onze pay-off is niet voor niets: jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. 

Mogen wij je als elektro bedrijf in Rotterdam helpen om jouw droom pand of woning van elektra te voorzien? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Doe dit dan via het formulier hier onder!