Elektro bedrijf Dordrecht: jouw partner van A tot Z

Ben je op zoek naar een elektro bedrijf in Dordrecht? Van het plaatsen van data- en communicatienetwerken tot het aansluiten van een laadpaal voor elektrische voertuigen. 

Als elektro bedrijf hebben we de kennis en ervaring om je als particulier of bedrijf te voorzien van elektrische installaties. Ook denken we graag met je mee. Zo kunnen we de inkoop van de materialen voor je verzorgen en maken we een duidelijke planning voor het project.

Wist je dat we ook een aannemersbedrijf zijn? Ook bij verbouwingen of renovaties in Dordrecht helpen onze mensen je graag. Wij hebben timmermannen, monteurs en elektriciens die voor je klaar staan bij het realiseren van je project. Van constructie tot elektra.

Elektro bedrijf Dordrecht aan het werk
Elektro bedrijf Dordrecht bezig met custom made installatie

Wie is DMM: Elektro bedrijf Dordrecht?

Wij zijn al jaren actief als elektro bedrijf in Dordrecht en omgeving. In de laatste jaren hebben we mooie stappen gemaakt en werken we veel samen met vaste partners en klanten. Met een team van meer dan 10 professionals kunnen wij je elektra klus klaren. Van het aansluiten van een wasmachine tot het aanleggen van netwerk bekabeling. Niks is te groot of te klein voor onze vakmensen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij regelen alles voor je project in Dordrecht, van a tot z. Van het adviseren tot het aansluiten van elektrotechnische installaties voor jou als particulier of bedrijf. DMM is jouw elektro bedrijf in Dordrecht. 

Werkzaamheden die wij vaak uitvoeren bij onze klanten: 

  • het leveren en plaatsen van een groepenkast en aanleggen van extra groepen;
  • het aanleggen van elektra in nieuwbouwwoningen;
  • het installeren van wasmachines, kookplaten en andere huishoudelijke apparaten;
  • het aansluiten van laadpalen voor elektrische voertuigen;
  • het installeren van noodverlichting- en ontruimingsinstallaties;
  • het aanleggen van data- en communicatienetwerken;
  • het aanleggen van netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7).
Elektro bedrijf Dordrecht bezig met installatie voor een zakelijke klant

DMM: elektro bedrijf Dordrecht

Wil je een noodverlichting-  en ontruimingsinstallatie?  Of wil je extra groepen in je groepenkast? Onze ervaren vakmensen van ons elektrobedrijf Dordrecht klaren je elektrotechnische klus.

Wist je dat wij als aannemersbedrijf je ook kunnen helpen met een verbouwing of renovatie? Ook dan staat ons team van meer dan 10 timmermannen, monteurs en elektriciens voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat de verbouwing of renovatie goed verloopt.

Wij zijn jouw elektro bedrijf in Dordrecht en omgeving

Wij hebben onze thuisbasis in Papendrecht. Maar onze klanten daarentegen zijn verspreid over heel het land. Dus ook in Dordrecht. 

Elektro bedrijf voor bedrijven

Van het aansluiten van laadpalen voor elektrische voertuigen tot het aanleggen van een communicatienetwerk. Wil je je bedrijfspand uitbreiden? Dan komt daar altijd elektra werk bij kijken. Als elektriciens begrijpen we goed dat je dit wilt uitbesteden, omdat je er dan geen omkijken meer naar hebt.  Onze elektriciens klaren je klus van begin tot eind. 

Wist je dat we als aannemer je complete renovatie of verbouwing kunnen verzorgen? Onze 10 timmermannen, monteurs en elektriciens, helpen je graag bij het realiseren van je droompand.

Elektro bedrijf voor particulieren

Wil je huishoudelijke apparaten laten aansluiten of een extra groep in je groepenkast laten plaatsen? Ook dan staan onze elektriciens voor je klaar. Zij helpen regelmatig particulieren met het realiseren van een thuiswerkplek in de achtertuin of met het aansluiten van een jacuzzi of sauna. Uiteraard helpen we je ook met het aanleggen en aansluiten van elektra in je nieuwbouwwoning. Van wandcontactdozen tot breedplaatvloeren. Onze mensen staan voor je klaar. 

Je project van begin tot eind geregeld door DMM elektro bedrijf Dordrecht

Van advies tot installatie. Onze mensen zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard en nemen alle zorgen voor je elektra project weg. Je energie, tijd en focus kan je dan blijven richten op je bedrijf. Wij helpen je met het aanleggen van data- en communicatienetwerken en netwerk bekabeling (CAT 5e, 6 en 7). Maar we kunnen ook een kookplaat voor je aansluiten. Met welke elektra klus mogen we je helpen?

Elektro bedrijf Dordrecht DMM
Elektro bedrijf Dordrecht bezig met installatie voor particulier

Offerte aanvragen bij DDM elektro bedrijf Dordrecht?

Jouw klus geklaard. Gegarandeerd. Want niks is te groot of te klein voor onze vakmensen. Zij hebben de kennis en de ervaring om je elektrotechnische klus in Dordrecht te klaren.

Mogen wij je als elektro bedrijf in Dordrecht helpen met het aanleggen of aansluiten van elektra? Als particulier of bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij kijken per aanvraag naar jouw situatie en doen altijd een passende offerte.

Elektro bedrijf Dordrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!