Hulp nodig van een aannemer in Raamsdonksveer om je droomwoning of pand te realiseren?

In Raamsdonksveer kiezen steeds meer bewoners ervoor hun huis te laten bouwen, verbouwen of opknappen door een vakman. Deze toenemende vraag zorgt voor een groeiend aantal beschikbare aannemers. Maar hoe vind je nu een betrouwbare partner voor jouw bouwproject?

Wanneer je besluit je woning te vernieuwen of te renoveren, zoek je uiteraard naar een aannemer die niet alleen vakkundig is, maar ook betrouwbaar. Het is ook belangrijk dat je een eerlijke prijs betaalt, er goed met je wordt gecommuniceerd en je een duidelijke planning krijgt voordat er wordt gestart met je klus of project.

Met een achtergrond van meer dan 15 jaar ervaring en een toegewijd team van 10 specialisten, staat DMM bekend als dé aannemer in Raamsdonksveer voor elke opdracht. Groot en klein. Wij staan klaar voor jouw project!

aannemer in raamsdonksveer
aannemer raamsdonksveer voor nieuwebouw en bestaande woningen

We gaan samen eerst in gesprek om je wensen en eisen te bespreken

Een oprechte aanbeveling, een offerte die precies aansluit bij je behoeften en een planning die haalbaar is, vormt de kern van onze aanpak bij DMM Montage en Elektrotechniek. Hoewel dit voor de hand liggend lijkt, is de realiteit vaak anders.

Om ervoor te zorgen dat het project volledig aan je verwachtingen voldoet, vinden we het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van wat je precies wilt. Daarom nemen we ruim de tijd om je wensen uitvoerig te bespreken. Alleen wanneer we een helder beeld hebben van je verwachtingen, beginnen we met het opstellen van een offerte die daar naadloos op aansluit.

Niet elk project vereist een uitgebreide voorbereiding, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in kleinere werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan elektriciteitswerkzaamheden, het plaatsen van laminaatvloeren of het afhangen van deuren.

Waar zijn jullie als aannemer in Raamsdonksveer goed in?

In Raamsdonksveer zijn wij als aannemer trots op de breedte van onze projecten. Of het nu gaat om het aansluiten van elektriciteit of het realiseren van een complete uitbouw. Voor ons is geen opdracht te uitdagend of te bescheiden.

Ons team bij DMM bestaat uit vakmensen uit diverse disciplines. Dit stelt ons in staat zowel specialistische taken aan te pakken, zoals het installeren van een laadstation voor elektrische voertuigen, als grotere projecten, zoals het opzetten van sanitaire faciliteiten voor ondernemingen. We bedienen zowel particuliere huishoudens als zakelijke klanten.

Als aannemer nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het project, van start tot finish. Zo kun je erop vertrouwen dat alles volgens plan verloopt!

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is aannemersbedrijf DMM?

In Raamsdonksveer staat DMM bekend als een betrouwbare en deskundige aannemer, die voor elke klus een eerlijk advies klaar heeft. Wij staan klaar om te helpen met iedere uitdaging in of rondom jouw huis of bedrijfsruimte. Ongeacht de omvang van het project. Ons team heeft de kennis, ervaring en de motivatie om het aan te pakken.

Bij DMM pakken we zowel grote projecten als kleinere opdrachten aan. Of het nu gaat om de installatie van een laadpaal voor jouw elektrische auto, of om de realisatie van een nieuwe aanbouw of garage.

We begrijpen dat het bouwen, verbouwen of renoveren van een pand een aanzienlijke onderneming is. Vandaar dat het onze prioriteit is om jouw wensen grondig te inventariseren. Alleen wanneer we een duidelijk beeld hebben van jouw verwachtingen, stellen we een offerte op maat op.

Mocht er enige twijfel bestaan over de haalbaarheid van een project of idee, dan communiceren we dat direct. Het is voor ons cruciaal dat jouw project volledig aan je verwachtingen voldoet.

Voor kleinere installatiewerkzaamheden ben je bij ons ook aan het juiste adres. Als ervaren installatiebedrijf in Raamsdonksveer bieden we kwalitatieve oplossingen voor elke situatie.

Waar zijn jullie als aannemer in Raamsdonksveer goed in?

Waar kan ik jullie voor inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Wij kunnen je helpen met de tekening of berekening en het uitvoeren van de renovatie of verbouwing van je woning of bedrijfspand

Of het nu gaat om het verwijderen van een draagmuur of het realiseren van een extra aanbouw aan je woning, voor bijna elk bouwproject zijn een bouwtekening of constructieberekening onmisbaar. Deze documenten vormen de basis waarop wij jouw bouwplannen kunnen uitvoeren.

Bedenk goed dat het hebben van een bouwtekening of constructieberekening bij structurele aanpassingen aan je huis of bedrijfspand een verplichte zaak is. Dit geldt ook in situaties waarbij je geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt.

Maar wanneer is een bouwtekening of constructieberekening niet vereist?

Als bouwbedrijf houden we ons niet alleen bezig met omvangrijke projecten, maar verzorgen we ook kleinere opdrachten zoals het vervangen van houten kozijnen of het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer. Voor dit soort werkzaamheden is geen tekening of berekening nodig. Het is wel aan te raden om vooraf bij je gemeente na te gaan of er een omgevingsvergunning vereist is, aangezien dit ook bij minder grote klussen het geval kan zijn.

Het aanvragen van de benodigde vergunningen valt buiten onze verantwoordelijkheid als aannemer; dit dien je altijd zelf te regelen.

Ben je op zoek naar een aannemer in Raamsdonksveer die je kan helpen met een renovatie of verbouwing?
Als aannemer kunnen we je helpen met nieuwbouwwoningen als jaren 50 woningen in Raamsdonksveer

Als aannemer kunnen we je helpen met nieuwbouwwoningen als jaren 50 woningen in Raamsdonksveer

Er wordt steeds vaker geïnvesteerd in het verhogen van het wooncomfort. Bij oudere woningen hebben we bijvoorbeeld regelmatig oude houten kozijnen vervangen, nieuwe deuren geïnstalleerd of een aanbouw gerealiseerd om meer leefruimte te creëren. Bij de nieuwere huizen installeren we regelmatig dakkapellen of bouwen we een overkapping in de tuin voor extra woongenot.

Heb je plannen voor een nieuwe keuken en is het nodig om een extra elektriciteitsgroep aan te leggen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze elektriciens in Raamsdonksveer hebben de expertise in huis om elektrotechnische installaties professioneel te monteren.

Zo gaan we te werk om van jouw klus een succes te maken

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Ben je op zoek naar een aannemer in Raamsdonksveer die je kan helpen met een renovatie of verbouwing?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

   

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.