Aannemer Hoeksche waard: DMM staat voor je klaar

Droom je ervan om je woning in de Hoeksche Waard te transformeren? Voor een renovatie of een complete verbouwing is een deskundige aannemer essentieel. Ontdek de betrouwbare en deskundige aanpak van DMM: jouw aannemer in de Hoeksche Waard.

DMM Montage en Elektrotechniek staat klaar om jouw bouwdromen in Hoeksche Waard te realiseren. Als erkend aannemer aangesloten bij Techniek Nederland en SEI, garanderen we topkwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Met ons haal je gegarandeerd vakmanschap in huis.

Aannemer in de Hoesche Waard voor kleine en grote klussen
Aannemer Hoeksche Waard voor elektra en timmerwerken

Hoe brengen jullie ons droomhuis, pand of kantoor tot leven?

Jouw visie is ons uitgangspunt. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige renovatie, geen project is ons te groot of te klein. Wij werken nauw samen om jouw droomhuis in Hoeksche Waard te realiseren.

Daarom gaan we graag eerst met je in gesprek om jouw wensen en eisen te bespreken. Gaat het om een complete renovatie? Dan is ons gesprek uiteraard uitgebreider dan wanneer we een houten vloer leggen en de deuren komen afhangen.

Na ons gesprek maken we een offerte op maat en bespreken we deze samen.

Daarna maken we een gedetailleerde planning en starten we met de inkoop van de materialen, gevolgd door de bouwwerkzaamheden.

Transparante communicatie en eerlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel, zodat jouw project soepel verloopt.

Aannemer Hoeksche Waard: Waar kan DMM je van dienst zijn?

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij je als aannemer in Hoeksche Waard bijstaan bij bijna alle werkzaamheden. Van elektrische inspecties tot het bouwen van een overkapping, DMM Montage en Elektrotechniek staat voor je klaar.

Wij bieden een breed scala aan bouwdiensten aan, van kleine klussen zoals het installeren van keukenapparatuur tot het realiseren van grootschalige nieuwbouwprojecten. Ook voor bedrijfspandrenovaties kun je bij ons terecht.

 

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is DMM - Aannemer Hoeksche Waard?

Als ervaren aannemersbedrijf, bekend om ons eerlijk advies, staan we in de Hoeksche Waard klaar voor elk project, groot of klein, bij jou thuis of in je bedrijfspand.

Voor zowel omvangrijke projecten als kleinere klussen ben je bij DMM aan het juiste adres. Of het nu gaat om het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s of het bouwen van aanbouwen en garages, ons team van veelzijdige vakmensen kan elke taak aan.

We realiseren ons hoe ingrijpend het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning kan zijn. Daarom is het voor ons cruciaal om eerst jouw wensen goed te begrijpen en vast te leggen, voordat we een gedetailleerde offerte opstellen.

Bij eventuele twijfels of ideeën over jouw project staan we altijd voor je klaar om deze open en eerlijk te bespreken. Jouw tevredenheid over het eindresultaat staat immers voorop.

Wie is DMM - Aannemer Hoeksche Waard?

Voor welke klussen kunnen we jullie inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Van bouwtekening of constructieberekening naar een daadwerkelijke verbouwing of renovatie

Of het nu gaat om het verwijderen van een draagmuur of het toevoegen van een aanbouw aan je huis, voor de meeste van deze projecten zijn een bouwtekening of een constructieberekening essentieel. Deze documenten vormen de basis waarop wij jouw bouwplannen tot uitvoering kunnen brengen.

Besef goed dat, bij constructieve aanpassingen aan je woning of bedrijfspand, een bouwtekening of constructieberekening altijd noodzakelijk is. Dit geldt zelfs in situaties waarin je geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig hebt.

 

Wanneer is een bouwtekening of constructieberekening niet vereist?

We beperken ons niet enkel tot grootschalige projecten. Ook voor kleinere klussen, zoals het vervangen van houten kozijnen of het (ver)plaatsen van een keuken of badkamer, kun je bij ons terecht. Voor dergelijke kleinere werkzaamheden is meestal geen bouwtekening of berekening nodig. Controleer echter altijd vooraf bij de gemeente of een omgevingsvergunning vereist is, want dit kan soms ook nodig zijn bij minder grote klussen.

Let op: als aannemer zijn wij niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen. Dit is een taak die je zelf dient te verzorgen.

aannemer hoeksche waard maakt ook de bouwtekening en de constructieberekening

Zo gaan wij als jouw aannemer in de Hoeksche Waard te werk:

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Op zoek naar een aannemer in de Hoeksche Waard?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen