Wij zijn de aannemer in Dongen om jouw droomwoning werkelijkheid te maken

In Dongen kiezen steeds meer inwoners ervoor om hun huis te laten verbouwen of renoveren door een professionele aannemer. Deze groeiende vraag heeft geleid tot een toename van het aantal aannemers in de regio. Alleen het vinden van een betrouwbare partner voor je bouwproject blijft een uitdaging.

Voor diegenen die hun woning willen vernieuwen of een make-over willen geven, is het van cruciaal belang een aannemer te vinden die niet alleen over de benodigde vakkennis beschikt, maar ook betrouwbaar is. Een eerlijke prijs, duidelijke communicatie en gestructureerde planning zijn ook essentieel voor een succesvolle samenwerking.

Met meer dan 15 jaar ervaring en 10 medewerkers is DMM dé aannemer in Dongen die jouw klus geklaard krijgt. Groot of klein. Wij kunnen het!

aannemer dongen DMM
aannemer in dongen

Eerst samen in gesprek om je woon- of kantoor wensen te bespreken

Bij DMM Montage en Elektrotechniek stellen we drie kernprincipes centraal: oprechtheid in advies, een offerte die aansluit bij je wensen, en een planning die realistisch en haalbaar is. Hoewel dit als vanzelfsprekend kan worden beschouwd, bewijst de praktijk vaak anders.

Een succesvol project begint met een grondige begrip van jouw specifieke wensen. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd om deze in detail met je door te nemen. Alleen wanneer we een compleet beeld hebben van wat je voor ogen hebt, kunnen we een offerte opstellen die echt bij je past.

Niet elk project vereist een uitgebreid voorbereidingsproces. Voor kleinere klusjes, zoals het installeren van elektra, het leggen van laminaatvloeren of het plaatsen van deuren, kunnen we sneller aan de slag. Maar ook bij deze taken garanderen we dezelfde toewijding en aandacht voor kwaliteit.

Waar zijn jullie als aannemer in Dongen goed in?

In Dongen zijn wij als aannemer bekend voor onze veelzijdigheid in projecten. Variërend van eenvoudige elektrische installaties tot het realiseren van complete aanbouwen. Geen project is ons te omvangrijk of te bescheiden.

Ons team bestaat uit vakmensen van diverse disciplines. Wat ons in staat stelt om zowel kleinschalige taken zoals: het installeren van laadpalen, als het opzetten van (tijdelijke) sanitaire voorzieningen voor ondernemingen met succes uit te voeren. We helpen dus particulieren en bedrijven om hun kantoor- en woonwensen werkelijkheid te maken.

Als aannemer in Dongen nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor je project, zodat je verzekerd bent van een naadloze uitvoering volgens de afgesproken planning.

 • Plaatsen van meterkasten
 • Aansluiten van zonnepanelen
 • Afhangen van deuren
 • Dakkapel zetten
 • Vervangen van kozijnen
 • Renoveren van gebouwen
 • Aanleggen van elektra
 • Plaatsen van complete aanbouw

Wie is aannemer DMM-Montage?

Wij staan bekend als een vakkundige aannemer die je voorziet van oprecht advies. In de omgeving van Dongen assisteren we bij allerlei klussen, of het nu gaat om je huis of bedrijfspand. Geen taak is voor ons te groot of te klein.

DMM is er voor zowel omvangrijke projecten als kleinere werkzaamheden. Je kunt bij ons terecht voor het installeren van een laadpaal voor je elektrische voertuig, maar ook voor het realiseren van een uitbouw of een nieuwe garage. Ons breed scala aan vakmannen en vrouwen maakt dit allemaal mogelijk.

We begrijpen dat het bouwen, verbouwen of renoveren van je woning belangrijk voor je is. Dit doe je elk jaar en daarom wil je dat het in een keer goed gebeurt. Daarom is het ons doel om jouw wensen grondig te begrijpen. We maken pas een offerte op maat nadat we een duidelijk beeld hebben van wat je exact verlangt.

Heb je twijfels over een bepaald project of idee? We zullen altijd open en eerlijk communiceren. Want we willen dat alles naar wens wordt uitgevoerd.

het team van de aannemer in dongen

Voor welke werkzaamheden kan ik jullie inschakelen?

Badkamer plaatsen

Toilet renoveren & plaatsen

Keuken (ver)plaatsen

Dak vervangen

Plafond plaatsen

Vloerverwarming installeren

Overkapping plaatsen

Dakkapel zetten

Wanden plaatsen

Heb je een vraag? Neem dan contact op!

Bij DMM Montage en Elektrotechniek denken we graag met je mee. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en ons contactformulier.

Wij kunnen je helpen met de tekening of berekening en het uitvoeren van de renovatie of verbouwing van je woning of bedrijfspand

Of je nu van plan bent een draagmuur te verwijderen of een extra uitbreiding aan je huis wilt realiseren, in bijna alle gevallen is een bouwtekening of constructieberekening noodzakelijk. Deze documenten zijn de basis waarop wij jouw bouwproject kunnen uitvoeren.

Wees je ervan bewust dat het hebben van een bouwtekening of constructieberekening verplicht is bij structurele veranderingen aan je woning of bedrijfspand, zelfs als je geen omgevingsvergunning nodig hebt.

Maar wanneer is een bouwtekening of constructieberekening niet nodig?

Ons werk als aannemersbedrijf beperkt zich niet alleen tot grote projecten; we nemen ook kleinere opdrachten aan, zoals het vervangen van houten kozijnen of het verplaatsen van een keuken of badkamer. Voor deze werkzaamheden is geen tekening of berekening vereist. Het is echter wel belangrijk om vooraf bij je gemeente na te gaan of een omgevingsvergunning noodzakelijk is, aangezien dit soms ook voor kleinere klussen geldt.

Als aannemer zijn wij niet verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen. Het is aan jou om dit proces te verzorgen.

aannemer dongen voor particulieren en zakelijke klanten
aannemersbedrijf in dongen DMM montage

Als aannemer kunnen we je helpen met nieuwbouwwoningen als jaren 60 woningen in Dongen

Steeds meer mensen investeren in woonplezier. Voor veel oudere huizen hebben we de oude houten kozijnen vervangen, nieuwe deuren geïnstalleerd of een aanbouw gerealiseerd om meer leefruimte te creëren.

Bij de nieuwere woningen voegen we vaak dakkapellen toe of bouwen we een overkapping in de tuin voor extra woongenot. Want als je de ruimte goed isoleert, terrasverwarmers monteert en een glazen schuifpui installeert, kan je er heel het jaar lang zitten.

Heb je plannen voor een nieuwe keuken en is daarvoor een uitbreiding van de elektriciteitsvoorziening nodig? Ook daar kunnen we bij helpen. Onze elektriciens in Dongen zijn volledig uitgerust met de kennis en vaardigheden om elektrotechnische installaties professioneel aan te leggen.

Dit is onze werkwijze om jouw project of klus tot een succes te maken

Je vraagt een offerte aan

Wil je graag door ons je klus uit laten voeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, zodat we je voorstel dan zo passend mogelijk kunnen maken.

 

Wij nemen contact met je op

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Vaak stellen we nog een aantal aanvullende vragen om de offerte zo goed mogelijk op je wensen te laten aansluiten.

Indien nodig komen we eerst nog even langs komen bij je op locatie. Voor kleine klussen is dit vaak niet nodig, maar voor een complete renovatie of aanbouw komen is dit vaak wel handig.

 

Wij gaan je bouw klus realiseren!

Wanneer we een akkoord hebben op ons voorstel, spreken we samen een datum af wanneer we kunnen beginnen. Uiteraard zullen we vooraf duidelijk communiceren hoe lang we met de klus bezig zijn en wanneer we verwachten klaar te zijn.

Wil je dat je project of klus wordt gerealiseerd door een ervaren aannemer in Dongen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons. Na jouw aanvraag nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Eerlijke prijzen
 • Heldere afspraken
 • Korte wachttijden
 • Ervaring met alle soorten werkzaamheden

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

   

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.

 • Hebben jullie ruimte in de planning?

  Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen we vaak al binnen 3 maanden starten. Bij kleinere werkzaamheden zoals een muurtje laten uitbreken of het leggen van een vloer kunnen we vaak al binnen een aantal weken starten. Wil je weten wanneer we met jouw project kunnen starten? Bel ons dan even op, dan kunnen we je het direct vertellen.

  Bel (0) 78 30 30 402

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Binnen 14 dagen kan je van ons een offerte verwachten. Indien je de offerte sneller wilt ontvangen, laat het ons dan even weten, dan gaan we ons best doen om deze z.s.m. op te maken.

 • Werken jullie ook samen met een binnenhuisarchitect?

  Ja zeker! Als je je idee hebt laten uitwerken door een binnenhuisarchitect kan je ons deze plannen doorsturen. Op basis van deze plannen kunnen wij dan een offerte voor je opmaken. Bijna in alle gevallen werken we op basis van een ontwerp van een binnenhuisarchitect of op basis van een eigen idee / ontwerp.

 • Wat mag je van een aannemer verwachten?

  Een aannemer zet een idee, bouwtekening of constructieberekening om in een daadwerkelijke verbouwing of renovatie. Hij geeft advies over het bouwproces voor en na de verbouwing. En daarnaast zorgt de aannemer ervoor dat hij het aanspreekpunt is voor de klant en voor de onderaannemers. Hij koopt het materiaal in en stelt de planning op en bewaakt deze. In de meeste gevallen is de aannemer de eindverantwoordelijke voor het eindresultaat.

 • Aan welke verplichtingen moet een aannemer voldoen?

  De aannemer heeft eigenlijk twee verplichtingen. Hij moet het werk uitvoeren en opleveren wat hij heeft afgesproken. En waarschuwen bij tekortkomingen in het ontwerp of de eisen die afkomstig zijn van de opdrachtgever.

 • Hoe kan je je het beste voorbereiden als je met een aannemer wilt samenwerken?

  Voordat je met een aannemer gaat samenwerken is het verstandig om je plannen en ideeën op papier te zetten. Denk hierbij ook na over welke werkzaamheden prioriteit hebben. Welke werkzaamheden moeten er echt uitgevoerd worden? En welke werkzaamheden kunnen ook later uitgevoerd worden? Ook is het handig om over een budget na te denken. De aannemer kan met deze informatie een goede inschatting maken wat de totale investering van het project zal zijn en hoelang hij nodig heeft om alles te realiseren.